Jonsko ili Egejsko more?

Ne znam, opet stojim iza toga da je sve stvar ukusa. Meni su plaze po makarskoj rivijeri mnogo lepse od ovih sa slika koje si poslao. Basko Polje, Podgora, Tucepi, Caklje, Zivogosce, a da ne pricamo o ostrvima tek, ta borovina i njen miris, oni cvrci sto se cuju onako umirujuce, i sveze i lepo more, to je meni top. Nisam ni ljubitelj pescanih plaza, pogotovo tih sa crnim peskom.
Znam, to je sve top. Samo to sve mozes naci i u Grckoj, a ovde aam postavio par slika gde kao da si na drugom kontinentu.
Pri tom Grcka ima 6000 ostrava, HR ima navodno 900, al su racunali i ostrvca, tako Grcka ima bezbroj. Realno HR ima svega 45 pravih ostva, i jos zais
Ne znam, opet stojim iza toga da je sve stvar ukusa. Meni su plaze po makarskoj rivijeri mnogo lepse od ovih sa slika koje si poslao. Basko Polje, Podgora, Tucepi, Caklje, Zivogosce, a da ne pricamo o ostrvima tek, ta borovina i njen miris, oni cvrci sto se cuju onako umirujuce, i sveze i lepo more, to je meni top. Nisam ni ljubitelj pescanih plaza, pogotovo tih sa crnim peskom.
sve to mozes naci i u Grckoj, al gomilu toga ne mozes na Jadranu, postavio sam par slika a kao da si na par kontinenata. Inace plaze po HR su vecinom kamenite, ne sljunkaste.

Prilozi

• 1721946523503.jpeg
    1721946523503.jpeg
    84,6 KB · Pregleda: 5
  • 1721946592309.jpeg
    1721946592309.jpeg
    213,3 KB · Pregleda: 5

Back