- Poruka
- 70.372
Ko je vam je draze, lepse, bolje?
Sta volite kod jednog a sta kod drugog?
Gde su lepsi gradovi, sela, priroda, hrana?
Sta volite kod jednog a sta kod drugog?
Gde su lepsi gradovi, sela, priroda, hrana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog?Ja vise volim Jonsko, mada mi je Jadransko bolje i od Jonskog i Egejskog....
Jadransko me najvise osvezi, ima dosta visok salinitet i puno je minerala. Jonsko volim vise od Egejskog jer ima lepse boje, malo je hladnije, i takodje ima visi salinitet od njega (valjda jer je spojeno sa Jadranskim). Egejsko mi cesto bude kao neko jezero u poredjenju sa ova dva.
Zbog cega? Sta to Jadransko nudi a ostala dva ne?Ja vise volim Jonsko, mada mi je Jadransko bolje i od Jonskog i Egejskog....
Jeste, ali mu se delovi razlikuju....Npr. i Beograd je jedan grad, ali nije lepa Rakovica koliko je lep Stari Grad i toNemam pojma, u mojoj glavi ceo Mediteran je jedno lepo more.
To Jonsko, Egejsko, Jadransko, to su ljudi izmislili. Sve je to jedno isto more.
Jadransko ima najnizi salinitet na istocnom Mediteranu, i zapravo se Jadran puni iz Jobskog a ne obrnuto. Pri tom ogroman uticaj na Jadran ima reka Po.Jadransko me najvise osvezi, ima dosta visok salinitet i puno je minerala. Jonsko volim vise od Egejskog jer ima lepse boje, malo je hladnije, i takodje ima visi salinitet od njega (valjda jer je spojeno sa Jadranskim). Egejsko mi cesto bude kao neko jezero u poredjenju sa ova dva.
Zbog cega? Sta to Jadransko nudi a ostala dva ne?
Ja sam se setila jedne stvari sto ima Jadransko a nisam osetila u Grckoj.Zbog cega? Sta to Jadransko nudi a ostala dva ne?
Pri tom Jonsko i Egejsko su bolja mora za kupanje, zbog manje varijacije u temperaturi vode tokom sezone kupanja, bistrija su, imaju bolji podvodno svet ko voli da roni. I pri tom Jadranska obala se razlikuje na istoku i zapadu, kao i na jugo istoku. Sto se tice obale CG, HR, Slo krs i kamen, noge da polomis i izderes, ko god voli pescane plaze morace da se snalazi na istocnom Jadranu. Mada za instagram ima mesta lepih. Al jonsko i egejsko nude toliko raznolikosti kao da si na pet kontinenata, tako da smesno je porediti sa Jadranskim.
Možda samo nisi bila na pravom mestu.Ja sam se setila jedne stvari sto ima Jadransko a nisam osetila u Grckoj.
Miris mora I cempresa.
A inace Jadranske plaze sam otpisala zbog guzvi.
Sasvim je moguce, ja sam nova sto se tice GrckeMožda samo nisi bila na pravom mestu.![]()
Pa rekoh gore, ako baš moram da biram onda Egejsko. Mada sve volim.Sasvim je moguce, ja sam nova sto se tice Grcke
Nego koje se tebi more vise svidja?
U Grkckoj imas tonu kamenih plaza, to jest sve noguce vrste plaze, soektar duge boje peska, kamenja itd.A zbog cega....zbog cega neko voli cokoladu, a neko drugi vanilu....zbog cega neko voli fudbal, a neko kosarku...ne treba obrazlagati o ukusima. Obisao sam sva ta mora i najlepse mi je u Hrvatskoj, najvise se osvezim, odmorim, vise volim kamene nego pescane plaze, lepsi mi je krajolik i sve. Ne kazem da su ova druga dva losa, daleko od toga.
Ima mirisa cempresa svuda po Mediteranu, to nije nista specificno za Jadran, a npr imas i mirisa drugog Mediteranskog bilja lavande, smilja, ruzmarina itd Grcka ima sve toJa sam se setila jedne stvari sto ima Jadransko a nisam osetila u Grckoj.
Miris mora I cempresa.
A inace Jadranske plaze sam otpisala zbog guzvi.
Evo oar primera
Egejsko
Nista slicno ne poatoji na Jadranu
Pogledajte prilog 1584411
Pogledajte prilog 1584412
![]()
Egejsko tipican Jadran
Ima mirisa cempresa svuda po Mediteranu, to nije nista specificno za Jadran, a npr imas i mirisa drugog Mediteranskog bilja lavande, smilja, ruzmarina itd Grcka ima sve to