Jokić posle udaranja Morisa: Bio je to glup potez

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
91.063

Jokić posle udaranja Morisa: Bio je to glup potez​

1636450649-21313213789383-750x500.jpg
Izvor: AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić je posle isključenja sa meča protiv Majamija pričao o incidentu u kom je jako udario Markifa Morisa. Smatra da je njegov potez loš i glup, ali da je i Morisov faul koji je prethodio sukobu bio prljav.

Bio je loš potez. Loše se osećam. Znam da ne treba tako da reagujem. U sred utakmice sam dobio udarac, video sam ga i mislio sam da će da bude to običan faul kojim se zaustavlja igra. On je naleteo na mene i mislim da je to bio prljav potez. Onda je trebalo da se zaštitim. Ne treba da reagujem tako i prvo ne treba mi da budem izbačen. Najvažnije je da pomognem timu da pobedi. Bio je to samo trenutak kada je adrenalin jurio„, rekao je Nikola Jokić posle utakmice.
On je poručio i da su se Markif Moris i Bem Adebajo „tukli“ celo veče, ali da je faul Morisa bio previše.
On i Bem Adebajo su se tukli celo veče. Mislim da je bila dobra borba. Mislim da možeš da igraš fer a da se to naziva tučom i da to bude borba. Mislim da je ovo bilo više od toga i zato sam reagovao. Zaista se loše osećam, jer sam gledao klip. Video sam kako mu je glava trznula i osetio sam se loše„, dodaje Jokić.

https://rs.n1info.com/sport-klub/kosarka/jokic-posle-udaranja-morisa-bio-je-to-glup-potez/

Miličić: Jokić im smeta kao Novak, ne daj Bože da ih braća dohvate​

darko-milicic-foto-vlalic-12-725x483.jpg

Veliki incident u kome je došlo do sukoba Nikole Jokića i Markifa Morisa izazvao je lavinu reakcija.

Srpski košarkaš je reagovao na prljav faul Morisa i udario ga sa leđa, ali su mnogi stali na njegovu stranu jer smatraju da je bio isprovociran potezom rivala.

Usledio je i rat na Tviteru izmeću Nikoline braće i Markusa Morisa, a pale su i pretnje.

Darko Miličić, bivši košarkaš i igrač koji je proveo nekoliko sezona u NBA ligi je tokom karijere često imao problema zbog usijane glave, a povodom slučaja Jokića smatra da treba spustiti loptu.

„Očigledno je da braća Moris grade karijeru na incidentima. Nikola nije smeo sebi da dozvoli to, jer su oni provokacijom dobili što su tražili, ostvarili su ono što su želeli. Nikola je suspendovan“, rekao je za „Mocartsport“ Darko Miličić.

On je objasnio da je NBA šou i da je gangsterski imidž deo spektakla za javnost.

„Te kvaziulične pretnje su šablonske. Meni nisu značile. Nisam ja mangup, ali nisam video želju za obračunom. Nikola je ispao naivan, vidno ga je gurnuo. Mali procenat igrača je spreman za obračun. Ispadneš naivan ako nasedne“.

Njemu su bile smešne pretnje koje su braća Moris uputili braći Jokić

„Ne daj bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate. Oni što kažu, tako i misle. Nema kalkulacija kod njih.“

On je na kraju istakao da je problem i što Amerikancima smeta to što je došao igrač iz male zemlje i postao najbolji na svetu i da je Jokić postao meta poput Đokovića u tenisu.

nova.rs

Sviđa mi se što je velika većina onih što komentarišu na Youtube, Twitteru i gde već na Jokićevoj strani. On mi je inače postao mnogo simpatičniji otkako su ga ovi naši dunsteri žigosali kao ne znam kakvog zločinca samo zato što je (opravdano) odsustvovao sa Olimpijade.

Mnogo drame oko nicega.
Upravo. Bilo i biće, dokle god su u pitanju samo obične ćuške kakve se i inače dobijaju u profi sportu, no big deal. Nego je ovome pridodata malo veća pažnja kod nas jer je eto Jokić u pitanju.

Poslednja izmena:
"Njemu su bile smešne pretnje koje su braća Moris uputili braći Jokić

„Ne daj bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate. Oni što kažu, tako i misle. Nema kalkulacija kod njih.“ "

И сад ложе та два билмеза и питање је тренутка кад ће да направе неку будалаштину.После ће бити исти сценарио као са оним дебилом од пре десетак и кусур година,кад је држава платила милион долара за бахаћење.

Ако си га Ниџо, он је први тебе.
Само се чувај, у Америци убијају оне који се вину до звезда.

Сети се Ленона, Кенедија ...
Не жали кинту за телохранитеље, схвати, ти више ниси обичан.

Надам се да ово чита и Ноле :ortaci:

Ne pamtim da je Jokic nekog udario iz cista mira tokom igre.

U sportu ako ne mogu nekog fizicki i tehnicki da zaustave onda krecu prljave provokacije.
Svi veliki igraci su izlozeni tome.

Na zalost Nikola je podlegao ovoj prljavoj provokaciji i postupio kao i protivnik. Razumem ga i on je samo covek, ne da na sebe.

Treba kazniti i onog lika sto se posle zaletao na Jokica i zvao ga sa terena da izadju napolje da se obracunaju.

Sviđa mi se što je velika većina onih što komentarišu na Youtube, Twitteru i gde već na Jokićevoj strani. On mi je inače postao mnogo simpatičniji otkako su ga ovi naši dunsteri žigosali kao ne znam kakvog zločinca samo zato što je (opravdano) odsustvovao sa Olimpijade.

Upravo. Bilo i biće, dokle god su u pitanju samo obične ćuške kakve se i inače dobijaju u profi sportu, no big deal. Nego je ovome pridodata malo veća pažnja kod nas jer je eto Jokić u pitanju.
Pa ne moze ni on da istrpi sve.gledam njegove utakmice.Ni na jednoj nije bilo,a da nije fauliran namerno,a sudije to ne vide,ili se prave da ne vide.Krivo im je mnogima sto je jedan igrac iz Srbije bolji od vecine NBA igraca.

Back