joj kako boli

AcaBg82:
Danas ja na pijaci i vidim slatku ribicu sa mamom. I poslusam ja vas ovde sa foruma, i pridjem kulturno "Gospodjo da li bi smeo da vam ukradem cerku makar na 5 minuta"

FLJUSSSSSSSSS

Mackic:
Moram da priznam da mene najvise nerviraju te fore - odjenom ti se neki lik nacrta ispred face sa nekom glupavom recenicom bez smisla, ne mo's da ga izbegnes, nisam ga ni pristojno pogledala a on bi vec da odemo negde na pice.

Nepristrasno zensko misljenje. :lol: ;)

A josh gore je kad ti jedna od 25 najboljih drugarica nacrta tog lika i snadbe ga "znanjem", koje je pogreshno jer ti svoje srce i intimu chuvash samo za onog pravog, a sutra druga i tako redom.A josh je gore ako ti ga poshalje komshinka ili tetka od 40 leta.

ja se samo pravim važan
da sam jak i da sam snazan
a slucajno ako zaspim
totalno se upropastim

aj jaj joj
jako mi je stalo
aj jaj joj
volim te budalo

ubitacno ti me smetaš
kad kroz moje snove šetaš
kad pomislim da je java
radujem se za badava

gdje ce ti duša
u pakao zna se
gdje ce ti duša
ko ce da te spase
gdje ce ti duša
kada se probudiš
gdje ce ti duša
hoæu da poludim
i uz prvu kafu ruke mi se tresu
tu se ipak radi o krvi i mesu

gdje ce ti duša
ko ce da te spase
ti ceš dušo
u pakao zna se

Ajzak:
jo
na nekom glupom forumu ima jedan aca
neki kazu da je debil neki kazu da je faca
to mi dade inspiraciju da se malo rima baca
kad je aca kreno da muva neku ribu na pijaca
nosila je kupus sa kevom al je bila dobra maca
poce da mu raste kita kad to zapazi aca
i odluci da pridje......

jo
dobar dan kako ste stara majko
ja bi vasu ceru na kobas natako
da li bi mi je dali mozda na pet minuta
da je obradim dok mi je kita jos kruta
isprskacu je lepo evo tu pokraj puta
i njoj ce biti lepo nece biti ljuta

jou... aca je u kuci
pazi sad jo

kad to cuje keva pritisak joj skochi
zvekne aci shljagu da mu iskocise ochi
aca se usro i poceo pisa u gace
nemoj kevo molimte kuka aca i place
sta bre nemoj manijace jedan
vidi na sta licis vidi kako si bedan
nemas ni pare nemas ni kola
mobilni ti krsh neka raspala motorola
da si barem bekam pa da ti je dam
al nisi nego shaban i zato ostani sam
a sad idem ja odavde mora ovaj kupus da se kiseli
da mi dete nestartuje jos neki momak veseli

tu bi kontinjed....
stvarno si najveci car na forumu!!!!!!!!!!!!!! :respect:

dobro, necu bas rimsona, ali zamisli sta mi je devojka rekla:
pre tri nedelje ide ona pijacom sa kevom i naidje neki indijanac i pita kevu.......... znate vec sta........
kaze cura kad je ziv blam nije uvatio, sva pocrvenela, ali tasta je bila principijelna :lol:
tako, aco, bolje da si dobio samar od taste, nego od mene metak u celo............
ma salim se za ovo..........
ali, pale te aco da nemas sta da izgubis kad startujes ribu...........
sledeci put kad vidis neku fancy, sredjenu, doteranu sa nekim krimosem, pitaj njega da je ukrades na 5 minuta, bar ces junacki stradati, kao u narodnoj pesmi, mozda ti cak podignu spomenik :wink:

AcaBg82:
Danas ja na pijaci i vidim slatku ribicu sa mamom. I poslusam ja vas ovde sa foruma, i pridjem kulturno "Gospodjo da li bi smeo da vam ukradem cerku makar na 5 minuta"

FLJUSSSSSSSSS

A mene je naslov podsetio, kad sam bila mala, stalno kad me je boleo zub i kad sam ishla da ga izvadim, mlecni su to bili zubici josh, svaki put mi je mama kupovala slikovnicu da bih bila dobra, da pristanem da udjem kod zubara i da ne plachem tamo pred svima u chekaonici i da ne trazim da se vratimo kuci. Chak se ne secam da me je toliko bolelo kod zubara, ali se secam da sam stalno plakala kad treba da idem kod zubara.

luckastalutkica:
A mene je naslov podsetio, kad sam bila mala, stalno kad me je boleo zub i kad sam ishla da ga izvadim, mlecni su to bili zubici josh, svaki put mi je mama kupovala slikovnicu da bih bila dobra, da pristanem da udjem kod zubara i da ne plachem tamo pred svima u chekaonici i da ne trazim da se vratimo kuci. Chak se ne secam da me je toliko bolelo kod zubara, ali se secam da sam stalno plakala kad treba da idem kod zubara.
Eto, a kada ja kažem da si ti i NAČITANA, ova banda ovde 'oće da me bije !!! :-)

krvolok:
luckastalutkica:
Eto, a kada ja kažem da si ti i NAČITANA, ova banda ovde 'oće da me bije !!! :-)
Hteo si valjda reći da je naslikana! :)

Pročitam negde na ovom forumu (Dom i porodica, ili zdravlje, nisam siguran) jedan Acin ozbiljan post i skapiram da je on vrlo pametan dečko. Mislim da se on zeza sa postavljanjem ovih debilnih tema i onda čita naše komentare i slatko se smeje... ali su mi teme i komentari tako slatki da se pravim da ih je ozbiljno postavio i ulazim u igru... ne mogu da odolim!
Dakle, Aco, da li si razmišljao da se javiš topmodelsici na pp?
Nešto mi govori da bi se pronašli - srodne duše, sličan način razmišljanja itd. itd.
Nikad se ne zna...

Back