Johnny Depp,jedan od najboljih i najneobičnijih

Mmm, kakav muškarac je to... :aha: Savršen...

depp_Johnny7.jpg

Hidden Window je dobar film, trilerčić, mislim da je on hteo da kaže nešto što nije lagano - drame i sl. ali on prosto nije glumac kojem priliči taj žanr...
Najbolji je u najspecifičnijim ulogama. Ranije sam ga puno gledao dok sam pratio većinom takve filmove Prozor, Kapija, Makazoruki, ČokolitFektori,
Dolina itd. Sada je zabrazdio u vode poput Kariba i sl.mada je imao turistu kojeg nisam gledao i koji je možda nešto drugačije od njega, eto pogledaću
pa ću da se javim opet ovde. :)

Hidden Window je dobar film, trilerčić, mislim da je on hteo da kaže nešto što nije lagano - drame i sl. ali on prosto nije glumac kojem priliči taj žanr...
Najbolji je u najspecifičnijim ulogama. Ranije sam ga puno gledao dok sam pratio većinom takve filmove Prozor, Kapija, Makazoruki, ČokolitFektori,
Dolina itd. Sada je zabrazdio u vode poput Kariba i sl.mada je imao turistu kojeg nisam gledao i koji je možda nešto drugačije od njega, eto pogledaću

Meni će pored svih njegovih uloga on ostati najupamćeniji kao kapetan Džek Sperou, ali je i kao Vili Vonka u "Čarli i fabrika čokolade", a i kao Ludi Šeširdžija u "Alisi u zemlji čuda" bio zaista super :)

A Makazoruki :sad2:

Nemoj ni da gledas... u Turisti izgleda kao da je slucajno zalutao na set, nekako zbunjeno i bzvz... mozda zbog Andje. :mrgreen:
A odusevih se skoro kad sam skontala da je glumeo u Strahu u ulici brestova. Gledala film dvadeset puta i uopste nisam izvalila da je on.

Back