Јо Ромио, вер јо бич ес, Ромио?

Шећернавуна

Aktivan član
Poruka
1.190
Желуче мрски, ти трбуше смрти,
што си најлепши залогај земаљски прождерао

1000042685.jpg

После нове мале сирене холивуд нам је подарио и нову Јулију.

Јел да да се спрдају, оно да виде докле могу да иду?

Au... brate nemam ništa protiv crnkinja, ali u mojoj mašti predivna Julija je uvek bila bledolika, nežna evropska belkinja. Ovo je prosto nezamislivo... ovo je goli užas i rušenje samog koncepta te priče...

Isto tako sam gledao novi film o Petru Panu, em je film samo okej, koliko se sećam, em je Petar Pan Indijac, ej bre, Indijac, što ne ide nikako, prosto kao što je Crvenkapa uvek belkinja jer se to podrazumeva, ili Snežana (iz bajke o sedam patuljaka), tako je i Petar Pan beli engleski dečak i tu nema priče... sve drugo je rušenje bajke, mada ja bih ipak odgledao ovaj film, što da ne? Ali bez ikakvih očekivanja...

Pogledajte prilog 1526509

Ooo mein Gott...
Hebeni bolesnici i njihove lepotice. Treba da se nadje neko pametan sa dosta finansija pa da odradi svoju visokobudžetnu filmsku produkciju i da sahrani ove woke bolesnike

Au... brate nemam ništa protiv crnkinja, ali u mojoj mašti predivna Julija je uvek bila bledolika, nežna evropska belkinja. Ovo je prosto nezamislivo... ovo je goli užas i rušenje samog koncepta te priče...

Isto tako sam gledao novi film o Petru Panu, em je film samo okej, koliko se sećam, em je Petar Pan Indijac, ej bre, Indijac, što ne ide nikako, prosto kao što je Crvenkapa uvek belkinja jer se to podrazumeva, ili Snežana (iz bajke o sedam patuljaka), tako je i Petar Pan beli engleski dečak i tu nema priče... sve drugo je rušenje bajke, mada ja bih ipak odgledao ovaj film, što da ne? Ali bez ikakvih očekivanja...
Ал зато су зли ликови - много чешће непромењене расе од изворне приче. :(

Pogledajte prilog 1526509

Woke нико не може да заустави. Велике се паре, претпостављам, за ово улажу

Back