JMBG

Onda nemoj da dajes jmbg kome ne moras. Na primer , ne moras da das na recepciji hotela- ali ti nece dati sobu. ne moras mobilnom operateru ali neces dobiti ugovor. ne moras banci ali ne mozes podici kintu ili dobiti kredit.
ako ti mislis da ce neko da rizikuje da ce bez podataka iz licne karte da primi nepoznatog u hotel u kome ce isti da u sobi iskasapi ljubavnicu ili prostitutku zajebao si se. Mislim, ako neko ima muda hoce da bi strpao kintu u dzep ne prijavljujuci gosta.

Bilo bi lepo da mi telenor na rec da paket u kome je iphone 6.. al ne daju jbg.. mogu ja da skamucem koliko hocu - ne moze.

U Banci i u Telenoru potpisuješ ugovor! Postoje odgovorna lica...
U nekim smrdarama tipa butik i slično... o tome ja pričam. To treba odmah prijaviti policiji!

U Banci i u Telenoru potpisuješ ugovor! Postoje odgovorna lica...
U nekim smrdarama tipa butik i slično... o tome ja pričam. To treba odmah prijaviti policiji!

Ja nikad nisam cuo da je neki butik trazio jmbg. Meni su trazili u TEHNOMANIJI kad sam uzimao telfon na 6 rata. kako da kazem- ne dam.moraju da se obezbede da mogu da me nadju ako ne budem izmirivao rate...

Ja nikad nisam cuo da je neki butik trazio jmbg. Meni su trazili u TEHNOMANIJI kad sam uzimao telfon na 6 rata. kako da kazem- ne dam.moraju da se obezbede da mogu da me nadju ako ne budem izmirivao rate...

Pa ako nisi čuo ne znači da to i nije tako.
Danas ti svaka šuša traži lične podatke! Do kojih je istina lako i doći

Nisam ja murija da te legitimišem, ali mogu da zloupotrebim tvoje podatke!
Zato ti podaci ne smeju biti na izvolte a službenici koji baratuju sa istima mogu biti krivično gonjeni ako drukaju nekome lične podatke!

hajde mi objasni kako mizes/ Ja ti dam moj maticni broj a ti apsolutno nemas pojma bas nista o meni AMA BAS NISTA!!!

http://jmbg.brmbrm.com/

I evo ti valdan broj koji sam lupio
2001982800009
Znaci aposlutno nema potrebe da mi dajes broj da bi ga zloupotribio. I sada ti meni reci, sta ja mogu da uradim sa tim validnim maticnim brojem?

Ih tesko nadji po avataru.... image search. Pa za to ljudi znaju vec pola decenije i vise

Kakav avatar? :lol:
Nego vidi ovo

Ako domen registrujete kao fizičko lice:

• ime i prezime
  • prebivalište
  • JMBG
  • administrativni i tehnički kontakt
  • podaci o primarnom i sekundarnom DNS serveru
Ako domen registrujete kao pravno lice ili preduzetnik:

• poslovno ime
  • sedište
  • matični broj
  • PIB

Moj savet ti je gospodine Stojanoviću (jel tako beše?) da ne ostavljaš svoje podatke gde god stigneš! :bye:

Kakav avatar? :lol:
Nego vidi ovo

Ako domen registrujete kao fizičko lice:

• ime i prezime
  • prebivalište
  • JMBG
Ako domen registrujete kao pravno lice ili preduzetnik:

• poslovno ime
  • sedište
  • matični broj
  • PIB

Moj savet ti je gospodine Stojanoviću (jel tako beše?) da ne ostavljaš svoje podatke gde god stigneš! :bye:

Samo sto ti fali moj JMBG :)

A i znas vrlo dobro koji avatar i koju sliku si koristo da me "nadjes". Nemoj se praviti lud :P

Neću ja g. Radojeviću ali neko može da zloupotrebi ove podatke. :lol:

koje? da je neko rodjen 29 aprila neke godine? :D

- - - - - - - - - -

Aha, evo jos jedan iz mog grada
2904979800030
Eto sada otvori firmu na njega :)

Ma paranoja. kao i promaja. Srpske paranoje:
1. Promaja- uzrok svih bolesti, posasti, padanja kletvi i sve najgore.
2. jmbg ( preko njega mogu masoni da vide i grupu sekreta ako je zenski pol u pitanju- predzadnji broj ako je tri - zena ima hlamidiju)
3. Bankomat ( 30 000 dinara srbin dize iz 15 x po dve hiljade)- sve preko 2 hilade bankomat moze da krcne crvenku manje do 50 000. zavera masona i rotsilda. zato su bogati. jevrejin je izmislio bankomat.
4. Muva klintonka ( golubacka muva koja se pojavila 1999 pa misle da je klinton pustio na srbe)
5. vakcina ( ubija i sterilise ljude, dovodi do raka)

zajebali smo i aboridzane.

Poslednja izmena:
koje? da je neko rodjen 29 aprila neke godine? :D

- - - - - - - - - -

Ma paranoja. kao i promaja. Srpske paranoje:
1. Promaja- uzrok svih nbolesti, posati, padanja kletvi i sve najgore.
2. jmbg ( preko njega mogu masoni da vide i grupu sekreta ako je zenski pol u pitanju- predzadnji broj ako je tri - zena ima hlamidiju)
3. Bankomat ( 30 000 dinara srbin dize iz 15 x po dve hiljade)
4. Muva klintonka ( golubacka muva koja se pojavila 1999 pa misle da je klinton pustio na srbe)
5. vakcina ( ubija i sterilise ljude, dovodi do raka)

zajebali smo i aboridzane.

Nemaš ti pojma efendijo šta Srbi mogu! :lol:

Me ne daj im ništa. Neka idu dodjavola. Skoro mi je jedan bliski rodjak poverio da ga je planski, a na prepad zvala na kućni broj neka privatna korporacija, koncern, tražeći da im na uvid da, da učestvuje u nekom eksperimetalnom sakupljanju genetskog materijala, radi ko zna kakvog istraživanja, zauzvrat nudeći neke povratne medicinske usluge po manjoj ceni ili besplatno. Merenje pritiska, labaratorija krvi, tako nešto minorno. A to što bi sa tebe sakupili ostalo bi im u petrijevim posudama zanavek. Totalno frankenštajnski. Nekako su ti ludi naučnici znali, koristeći se ko zna kakvim kanalima, da je ovaj moj rodjak zajedno sa porodicom, u skorašnjem periodu bolovao od nekog tipa trovanja hranom. Od koga su kupili te podatke, ko im ih je predao, to je ono što je dodatno zabrinjavajuće. Dobrodošli u EU.
Ponavljam, ne predajte ništa. Nikome. Ko nije zvanično, prokleto, lice. A i njima, samo kada morate.

Dajem ličnu kartu, JMBG i sve šta mi traže po prodavnicama, bankama, telekomu i raznoraznim službama. Službenici na tim mestima ne traže podatke zato što žele da maltretiraju ljude unaokolo, nego rade kako im je naređeno. Ako ti neko traži JMBG ti mu ga lepo daj i nastavi dalje, čemu neko filozofiranje, pogotovo što je taj neko na takvom mestu da se ne pita ama baš za ništa već radi isključivo kako mu se kaže i to je sve.

A ukoliko se neko baš nameračio na vas pa hoće da vam zloupotrebi podatke, sigurno neće zvati šalterušu u vašoj banci, pošto ljudi takvog profila imaju druge načine da dođu do vaših podataka.

Poslednja izmena:
Iz JMBG-a može da se vidi datum rođenja, gde je osoba rođena (region, ne tačan grad), pol, a moguće je saznati čak i ime i prezime i glasačko mesto. Ako nekome pored JMBG maznete iz sandučeta i jedan račun za Infostan, možete proveriti online i da li plaća račune redovno. Ako nekoga interesuje, moj JMBG je 1202977770063.

Iz JMBG-a može da se vidi datum rođenja, gde je osoba rođena (region, ne tačan grad), pol, a moguće je saznati čak i ime i prezime i glasačko mesto. Ako nekome pored JMBG maznete iz sandučeta i jedan račun za Infostan, možete proveriti online i da li plaća račune redovno. Ako nekoga interesuje, moj JMBG je 1202977770063.

е сад ћемо да видимо да ли плаћаш редовно инфостан

Zajebo si se. Upravo sam na tvoj jmbg uzeo kredit od 500 000 evra. idem na karibe sopstvenom jahtom, i pazario sam duplex na petoj aveniji u Njujorku.. :) Inace, mislim da je ovaj-onaj na tvoj jmbg dobio jelen pivo peskir za plazu. ko te terao moj sizife.. ostade bez peskira za plazu :D

Back