Jim Carrey

u 7 milijardi ljudi mora se naci neko ko ce delovati kao izvor ili kopija i nekog najbolesnijeg, najludjeg...
nije mi bitno ko tu koga- gledam sta mi se svidi...

a osim toga, keri je pre svega glumac a ne scenarista- ne odlucuje on (toliko) kakav ce lik koji glumi biti. :)

jel tako, keri? :D

u 7 milijardi ljudi mora se naci neko ko ce delovati kao izvor ili kopija i nekog najbolesnijeg, najludjeg...
nije mi bitno ko tu koga- gledam sta mi se svidi...

a osim toga, keri je pre svega glumac a ne scenarista- ne odlucuje on (toliko) kakav ce lik koji glumi biti. :)

jel tako, keri? :D

pa jeste,ali u svakom slucaju on je sjajan :bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Jedni kazu da je najsmesni lik koga su ikad videli a drugi kazu da im je odvratan...
Sta mislite o njemu?

Jako lep i zgodan glumac, svidjaju mi se njegove uloge i gluma u " Trumanov shou"- kultni film, i ''Covek na mesecu'' .
...ne volim taj ''napadni humor'' koji je njegov zastitni znak mada je "Cable guy" super film iako je on tu odglumio u svom fazonu.
Definitivno ima puno talenta i harizme, ima jedan film sa Kate Winslet u kome pokazuje neku desetu stranu licnosti od onoga sto se stalno prikazuje...

Hahaha Dzimi legenda... :D ja volim skoro sve njegove uloge,pored komedija ,dobro se pokazao i u filmu "23"
23-bigrelease-poster-730685.jpg

Mislim da je odlican glumac sto je pokazao u nekim od ovih filmova sto ste ih naveli, a sto se komedija u kojima glumi tice, mislim da to nisu komedije i da to nije gluma. Ali mora od necega da se zivi.

zasto je uzasan? :)

smatram da su napravili los scenario...lose je recimo uradjen odnos izmedju njega i kate,onda puf kao grom iz vedra neba se pojavljuje prica o onoj tamo devojci kojoj je isto izbrisano pamcenje,sto ne vidim je moralo uopste biti ubaceno...zatim ne prikazuju uopste kako su se oni ponovo sreli itd..dosta mi je sve povrsinski odradjeno,a i pomalo mi je dosadan film... :)

Back