Језик?

Пилипенда

Veoma poznat
Poruka
12.927
Шта би с „Језиком”? Био је засебан, па онда потпао под „Књижевност и језик”, сад га не видим нигдје. Како да нађем неку тему која је раније била под „Језик”? Гдје су пребачене?

Ту сам их и тражио па их не нађох. Значи расуте су „ту негдје” по садашњем „Позориште и књижевност” без могућности да некако „филтрирам” само оне везане за језик?

Штета. Језичке теме, пуне веома озбиљних и вриједних текстова, биле су разлог мог „уписивања” на Крсту. Током короне су одједном замрле, појма немам зашто и какве би везе корона могла имати с тим, а онда се „Језик” претворио у дјечије забавиште да би се сад утопио у „Позотиште и књижевност”. Тужно, али какве су теме биле посљедњих годину-двије на „Језику” и не чудим се превише, осим што ми је жао што је тако...

Штета. Језичке теме, пуне веома озбиљних и вриједних текстова, биле су разлог мог „уписивања” на Крсту. Током короне су одједном замрле, појма немам зашто и какве би везе корона могла имати с тим, а онда се „Језик” претворио у дјечије забавиште да би се сад утопио у „Позотиште и књижевност”. Тужно, али какве су теме биле посљедњих годину-двије на „Језику” и не чудим се превише, осим што ми је жао што је тако...

Ako želiš otvori temu na ptf-u Pozorište i Književnost. Videćemo koliko će članova učestvovati na temi. Nadam se da će ih biti.

Back