mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
I ja čitam 100x i nije mi jasno šta hoće da kaže... pa neće valjda hiljadu vatrogasca
E, i još me jako nervira kad neko kaže - prevodioc, prevodioca![]()
poverioc poverioca itd
mi smo zbog toga padali obligacije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja čitam 100x i nije mi jasno šta hoće da kaže... pa neće valjda hiljadu vatrogasca
E, i još me jako nervira kad neko kaže - prevodioc, prevodioca![]()
seksEpilnog je pravilno?
Prema onoj Vukovoj - "Pisi kao sto govoris", mozemo da zakljucimo da mnogi nepravilno i govore.
Npr:
sacu - sad cu
kacu - kad cu
pi - pij
ubi - ubij (ovo poslednje vrlo cesto ispisuju po zidovima oni koji govore srBski)
A kako se najezim prilikom upotrebe slova W umesto L - mawi (mali) i sl... Mislim, to nema veze sa nepoznavanjem pravopisa i gramatike, nego vise sa nekim net slengom, ali mi je takoi trebalo bi to zabraniti BRE!
![]()
..to nije net sleng..to je teznja ka infantilnosti i trebalo bi da bude "swatko"
..net sleng je slichno kao i sms sleng nastao da bi se smanjio broj udaraca u tastaturu..
..kao WTF, BTW, RL, lol, rofl, CYA, FAQ, IMO..
..ili po srpski: msm, nznm, pozz..
..evo josh..
http://www.web-friend.com/help/lingo/chatslang.html
http://www.noslang.com/dictionary.php
..mogla bi Hellen da utrchi i izedituje sve postove crvenom olovkom..
..chisto da se ne zanosimo kako sve znamo..![]()
Ево, иде!
Ви нафурале 386 страна за од синоћ до данас....
''Језичко одељење''!![]()
Isto takođe
razočarEnje
taj neki
koi
išla sam u gradu
gr
cmm (valjda je ovo cm)
meni ovo sa seksE nije jasno, nikako. lomim jezik nacisto, sve mislim mozda se pravilo promenilo![]()
A kako se najezim prilikom upotrebe slova W umesto L - mawi (mali) i sl... Mislim, to nema veze sa nepoznavanjem pravopisa i gramatike, nego vise sa nekim net slengom, ali mi je takoi trebalo bi to zabraniti BRE!
![]()
meni je feM najbolje![]()
РазочарЕње је дозвољено (иако се препоручује разочарАње)!
Иначе, имам неколико омиљених фраза које су последице неких интерних зезања.
Тако намерно кажем ''исто такође'', ''чак шта више дапаче'', ''ја нисам љубимац тог сладоледа'', '''прпица'' (место''крпица'')....има још тога, не могу сад да се сетим свега...
Али, зез је у томе што ми се деси да у неком непознатом друштву нехотице кажем тако нешто, или чак у некој званичној ситуацији...па онда испадне како сам сељанка...![]()
..ovako kaze moja majka..
..i za njihovu kaljevu pec kaze - TAJ pec..
..inache je normalna, skroz..![]()
..ovako kaze moja majka..
..i za njihovu kaljevu pec kaze - TAJ pec..
..inache je normalna, skroz..![]()