- Poruka
- 29.307
Protest NIJE REŠENJE.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срби севера ВЕЗЕ ВЕЗИНЕ немају са овима са југа, Срби севера су заправо Шумадинци, Топличани...док су ови са југа нешто сасвим друго....више вуку на горанце и македонце.
Отуда и та разлика и отуда тај клип у точку, Срби севера су за борбу, док ови јужни
су у фазону ћути може и горе!
И СРБИ СЕВЕРА НИСУ НИКАД ПРОДАВАЛИ ИМАЊА!
па би, управо је србска листа гласала за изградњу војне базе изнад Газивода.
А ти си аристократа? Такви као то који тупе из дана у дан некакву политичку причу о бољем сутра, кад оду они или кад побијемо овеDa, ali pesnik je mislio na tvoje istomisljenike i tebe kada je pesmu pisao.
Nije problem da se dođe do Štrpca, niti do Novog Brda, Klokota itd. tj. enklave u Kosovskom Pomoravlju. Pa čak ni enklave kod Peći, Istoku Problem su male enklave u Metohiji uz granicu sa Albanijom. Tu bi stradali najviše.Te enklave na jugu su pokazatelj da iako bi srpska vojska u nekoj intervenciji htela da brani samo sever to ne bi bilo moguće. Morala bi zbog povećanih napada na Srbe na jugu onda da se uputi dublje u teritoriju.
Pojma ti nemaš ni o čemu. Srbi sa juga su starosedeoci sa svojim imanjima
još iz doba Turaka. Tamo je plodna ravnica.
Sever je čisti krš, tamo je skupljeno naroda s koca i konopca zahvaljujući
Trepči u koju su dolazili radnici iz svih krajeva bivše Juge. Ja znam i neke Slovence.
I tamo je pobegao ko je mogao. Neki Crnogorci koje poznajem su klisnuli odmah posle rata.
И тако кроз десет година, од тог љутог рата, многоплодна и многонародна земља српска запусте сва, и градови сви и села сва запустеше, и манастири царски велики и цркве красне писане златом запустеше, и жртвеници и олтари свети, где се приносаше бескрвна жртва, тамо сада дивље звери и нечисте плоде се.
Питај Крајишнике, можда они могу да ти дају неке одговоре а успут могао би и ти њима објаснити
шта сте чекали кад је њима било густо.
Зашто мислиш да не видим? Дневна политика данас или јуче, свеједно је а терор је константа која не престаје.
Престаће тек када последњи Србин напусти територију Косова и Метохије.
Коначно си ухватио смисао. Лично сам издан цва пута у току ратова деведесетих, заједно са саборцима.ко кога да пита шта?
РСК је издата од целокупног врха РСК и Србије, најамње око 200 људи је учествовало у завери.
Коначно си ухватио смисао. Лично сам издан цва пута у току ратова деведесетих, заједно са саборцима.
Први пут сам пао у заробљеништво а други пут рањен. Ко зна колико су издаја преживели борци са пуним ратним стажом?
Без савезника и са издајнички расположеним руководством боље не почињати ништа. Стрпљен спашен!