Darth Vader
Buduća legenda
- Poruka
- 26.407
Protest NIJE REŠENJE.
Срби севера ВЕЗЕ ВЕЗИНЕ немају са овима са југа, Срби севера су заправо Шумадинци, Топличани...док су ови са југа нешто сасвим друго....више вуку на горанце и македонце.
Отуда и та разлика и отуда тај клип у точку, Срби севера су за борбу, док ови јужни
су у фазону ћути може и горе!
И СРБИ СЕВЕРА НИСУ НИКАД ПРОДАВАЛИ ИМАЊА!
па би, управо је србска листа гласала за изградњу војне базе изнад Газивода.
А ти си аристократа? Такви као то који тупе из дана у дан некакву политичку причу о бољем сутра, кад оду они или кад побијемо овеDa, ali pesnik je mislio na tvoje istomisljenike i tebe kada je pesmu pisao.
Nije problem da se dođe do Štrpca, niti do Novog Brda, Klokota itd. tj. enklave u Kosovskom Pomoravlju. Pa čak ni enklave kod Peći, Istoku Problem su male enklave u Metohiji uz granicu sa Albanijom. Tu bi stradali najviše.Te enklave na jugu su pokazatelj da iako bi srpska vojska u nekoj intervenciji htela da brani samo sever to ne bi bilo moguće. Morala bi zbog povećanih napada na Srbe na jugu onda da se uputi dublje u teritoriju.
Pojma ti nemaš ni o čemu. Srbi sa juga su starosedeoci sa svojim imanjima
još iz doba Turaka. Tamo je plodna ravnica.
Sever je čisti krš, tamo je skupljeno naroda s koca i konopca zahvaljujući
Trepči u koju su dolazili radnici iz svih krajeva bivše Juge. Ja znam i neke Slovence.
I tamo je pobegao ko je mogao. Neki Crnogorci koje poznajem su klisnuli odmah posle rata.
И тако кроз десет година, од тог љутог рата, многоплодна и многонародна земља српска запусте сва, и градови сви и села сва запустеше, и манастири царски велики и цркве красне писане златом запустеше, и жртвеници и олтари свети, где се приносаше бескрвна жртва, тамо сада дивље звери и нечисте плоде се.
Питај Крајишнике, можда они могу да ти дају неке одговоре а успут могао би и ти њима објаснити
шта сте чекали кад је њима било густо.
Зашто мислиш да не видим? Дневна политика данас или јуче, свеједно је а терор је константа која не престаје.
Престаће тек када последњи Србин напусти територију Косова и Метохије.
Коначно си ухватио смисао. Лично сам издан цва пута у току ратова деведесетих, заједно са саборцима.ко кога да пита шта?
РСК је издата од целокупног врха РСК и Србије, најамње око 200 људи је учествовало у завери.
Коначно си ухватио смисао. Лично сам издан цва пута у току ратова деведесетих, заједно са саборцима.
Први пут сам пао у заробљеништво а други пут рањен. Ко зна колико су издаја преживели борци са пуним ратним стажом?
Без савезника и са издајнички расположеним руководством боље не почињати ништа. Стрпљен спашен!