Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.940
Jetra i sve vrste njene bolesti i stanja na jednom mestu , problemi o kojima želite čuti mišljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prosle godine majka , isto rak jetre , nakon operacije se borila 2 god i rezultati su bili kako kad ali nema leka ...Za godinu dana izgubio dve bliske osobe. Jedna imala hepatitis a druga rak jetre.
Na žalost, pomoći nije bilo.
ne bi trebalo da ima ozbiljnijih problema, to je benigno, neopasno,stanje kada imamo nagomilavanje krvnih sudova,sigurno imaš mučninu , nagon za povraćanje, napravi MR, i poslušaj savete i dalja uputstva interniste i matičnogMeni su pre tri meseca našli na ultrazvuku neke promene na jetri, mislim da rekoše da je to neki hemangiom. Treba li da me zabrine ovo?
Za koji dan treba da odem na kontrolu, preporučili su mi i MR
problem sa cancerom je kako ga uopšte na vreme dijagnosticirati, zato su potrebne češće posete i kontrole opšteg zdravstvenog stanjapogotovo kada se kasno otkrije.
Zapravo, nemam nikakve simptome, to sam slučajno otkrio na sistematskomne bi trebalo da ima ozbiljnijih problema, to je benigno, neopasno,stanje kada imamo nagomilavanje krvnih sudova,sigurno imaš mučninu , nagon za povraćanje, napravi MR, i poslušaj savete i dalja uputstva interniste i matičnog
biće sve u redu![]()
Moj sin ima mali hemangiom, ako ne raste i ne smeta ti nemas potrebe da se brines. Samo prati i pomalo vodi racuna da ne preterujes ni u cemu.Meni su pre tri meseca našli na ultrazvuku neke promene na jetri, mislim da rekoše da je to neki hemangiom. Treba li da me zabrine ovo?
Које тестове и где радити, могу ли приватне лаб?Meni su pre tri meseca našli na ultrazvuku neke promene na jetri, mislim da rekoše da je to neki hemangiom. Treba li da me zabrine ovo?
Nisam siguran za testove, s obzirom da sam radio full krvnu sliku tada, i svi parametri su bili ok. Ova moja promena je dimenzija 12x8mm. Za sad cu odraditi UZ opet kod istog radiologa, da vidim da li se promenila dimenzija.Које тестове и где радити, могу ли приватне лаб?
To se prati , veličina hemangioma , i da li ima tendenciju rastaNisam siguran za testove, s obzirom da sam radio full krvnu sliku tada, i svi parametri su bili ok. Ova moja promena je dimenzija 12x8mm. Za sad cu odraditi UZ opet kod istog radiologa, da vidim da li se promenila dimenzija.
Добро, шта, да радим крвну слику за почетак?Nisam siguran za testove, s obzirom da sam radio full krvnu sliku tada, i svi parametri su bili ok. Ova moja promena je dimenzija 12x8mm. Za sad cu odraditi UZ opet kod istog radiologa, da vidim da li se promenila dimenzija.
Pa možeš da je radiš, ali meni se na krvnu sliku nije odrazilo. Mada svaki ozbiljniji problem sa jetrom bi se sigurno pokazao i na krvnoj slici, tako da je dobro proveriti i krvnu slikuДобро, шта, да радим крвну слику за почетак?
koja je brojka stadijuma ustanovljenaDa li iko zna nekoga ko je uspeo da pobedi rak jetre?
između pobede i smrti tanka je nitDa li iko zna nekoga ko je uspeo da pobedi rak jetre?