Nikola_04
Početnik
- Poruka
- 30
Pol je nepromenjiva; objektivna stvar, a rod je promenjivi; društveni konstrukt. S hodno tome, genderizam nije u redu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako žena može da ima penis?!?!?!Jesu.
Kao sto muskarac koji ima penis i koristi ga redovno moze biti zena iako voli seks sa zenama, ali je vaspitan, umno oblikovan, vrednosno oblikovan kao frustraciona osoba, i potpuno je uskladjen sa telom koje nudi frustracije i varijabilu u emocijama , snazi , umu , nacinu razmisljanja..
Ovde nije rec samo o seksualnom nagonu , jer se to kreira....Znaci lako je dobiti od bilo koga gej osobu , lako je dobiti bilo koji afinitet, postoji i prajming za sve prostije stvari , a plus iskustvo i nadrazaj i fantazija i svasta nesto....
Ovde je rec o osobama koje u sebi imaju sve to...
Znaci i formiranu seksualnost ka drugom polu , ne trandza trandza, nego trandza regular odnos..
Imaju formiranu psihu , psihologiku , kao npr feminacista muskarac, nije to papucar nego je novi nivo razmisljanja i logike...i nema veze naravno sa orginalnim feminizmom za prava zena...nikakve..kao sto danas feminizam ima vise odlika kao muskomrzacko nego kao nesto sto razmatra odnose i zivot zena....nego zena u odnosu na....sta , na slona, nije nego na muskarca...
Zato ima problema kod nekih posle transformacije.....jer frustraciona priroda zene neda da nestanu frustracije posle svega, nego je to nacin razmisljanja i zivota..
Zato se radi i treba da se radi psiholoska priprema, jer zenama je jako bitno opcija, da zna da moze da bira , nema veze da li je to besmislena opcija ili nije...
Kad bi se ovo dalje dublje analiziralo , doslo bi se do toga da je zena ozbiljan poduhvat a ne zaebavanje hocu da budem bilo sta u kombinaciji sa bilo cim...
Tako da posle stvarno dobrog promisljanja dolazimo i do onog biblijskog , nije svako za drustveni uticaj ogromnih razmera...
Za sada svet je na nivou trenutka, a to je alijansa muskih seljobera i zenskih feminacista i tako ce da bude poprilicno vremena, jer dolazi ai....a tu svi izgledaju jednakih sposobnosti, samo su zelje bitne...i kesh..
To je kao kada bi ugradio krila...Danas sve moze, pa i da se ugradi penis....i da bude senzitivan vise nego sto su senzitivne bradavice na silikonskim grudima...
Bedan pokušaj da se diskredituju homofobi.NIkola bi da promeni pol al nije bash 100% siguran. Homofobi su zapravo homoseksualci koje je sramota da priznaju.
Vidiš medicina i to danas dopušta. Da se deklarišu kako se osećaju, bez obzira na genitalijeKako žena može da ima penis?!?!?!
Prirodna stvarnost je glavna referensa i odstupanje od iste je bolest.
Kad kažeš da su trans žene žene, to je kao da si podržao devojčicu koja se identifikuje kao mačka.
Kako ja mogu da znam kako se neka druga osoba osjeca?Pol je nepromenjiva; objektivna stvar, a rod je promenjivi; društveni konstrukt. S hodno tome, genderizam nije u redu.
Cesto je to tacnoNIkola bi da promeni pol al nije bash 100% siguran. Homofobi su zapravo homoseksualci koje je sramota da priznaju.
Naučiš da prepoznaš kako se sam osećaš, pa primeniš na drugog.Kako ja mogu da znam kako se neka druga osoba osjeca?
Osecaj nije merilo istine...Kako ja mogu da znam kako se neka druga osoba osjeca?