Јесте...

Dijenek

Elita
Poruka
22.033
ли се некад саветовали са астрологом, тарот мајстором (или како се то већ зове) или неким другим тумачем будућности да бисте дошли до одговора везаниз за ваше љубавне недоумице?

Ако јесте, колико су погодили?

ли се некад саветовали са астрологом, тарот мајстором (или како се то већ зове) или неким другим тумачем будућности да бисте дошли до одговора везаниз за ваше љубавне недоумице?

ne, ne verujem u to

bacala sam gra' jednom, ali je povukao vlagu pa mi nishta nije pogodio :(

Astrologija, tarot i ostale stvari se bave izdvajanjem generalnih stvari vezanih za sobine ljudi, i njihova predvidiva ponasanja. Isto tako bavi se lepim uvijenim stvarima koja mogu ovako ili onako da se definisu a na kraju uvek ispadnu omnipotentno istinite, jer igra faktor samohipnoze. Nesto poput i magije. Tako na pr, probaj sledeci put , ako zelis da impresioniras devojku kako je znas dublje nego bilo ko drugi da joj pricas stvari tipa: Ti imas jedan zid oko sebe koji si izgradila, i to je tvoj odbrambeni mehanizam. Vecina ljudi te ne poznaje dobro, samo pojedine, ali postoji nesto sto cuvas u sebi duboko.Bas kao kada si bila mala i sanjala o svim tim prelepim zivotnim okolnostima.Mozda si cak htela i sa 19 godina da napises knjigu vezanu za emocije i zivot. Pri upoznavanju imas jedan odredjen nacin ophodjenja, umes da budes ljubazna, ali ako ti neko ne sedne na rep. Tada naravno mozes i iz spoljasnjosti da prosudis da li je ona u tim situacijama agresivna i bitchy ili je stidljiva. itd. Jesce ti iz ruke. Naravno proveri koliko i ezoterija igra ulogu u njenom zivotu. Isto je sa astroloskim znacima. Svi oni sadrze sve moguce karakteristike _GENERALNE- za sve ljude. Pa je onda riba tragicna-depresivna, ali kreativna (nismo li svi). Jarac je uporan, pna zemlji (nismo li svi), Bik je topao u ljubavi i veran kada se zaljubi (nismo li svi), Blizanci su dvolicni (nismo li svi), Lav je egoista i voli paznju (nismo li svi) i td. Uzgred srecem cesto i ljude ciji je spoljni karakter naurotichno izgradjen cak i po modelu nekog horoskopskog znaka. CHovek je svoj najbolji hipnotizer.

jesam..
natalne karte nam je prijatelj jednom uradio iz zezanja..
i protumacio period koji nam predstoji..
nisam nesto uzela za ozbiljno, dok se neke stvari nisu desile..
od tada periodicno idem kod astrologa..
da, verujem.
pogodjeno - ako tako moze da se nazove je sve.
i smrt mog oca, i sestrin lom noge sa svim operacijama koje je imala, i smrt rodjake..
i sudar na mostu sa sleperom..
nisam sugestivna..
samo sam sada pazljivija i opreznija kad planete imaju los raspored..

Poslednja izmena:

jesam fore radi i naravno da nije nista pogodila jer sam radila sve suprotno, onako kako sam i trebala
cista glupost

0-b-@-v-e-z-n-0
njega
sve pogodio @____@

Da sam u početku bacila pogled na natal, sve bi mi bilo jasno, ono šta sam kasnije naučila na malo teži način. Ko se razume, zna o čemu govorim. Svaki čovek je nenadmašiv, neponovljiv i jedinka za sebe, ali makar bih bila svesna nekih jako opasnih stvari, jako opasnih ljudi, kojih tada svesna bila nisam, i na neki način bih ipak bila "upozorena", odnosno pripremljena, jer za sve u stvari u životu mi lepo imamo predznak, samo je pitanje koliko je um otvoren za neke stvari i u šta verujete. Kasnije mi je puno stvari bilo puno , puno jasnije, koje su od samog početka bile tu, a ja sam ignorisala maksimalno. Koliko su pogodili? Možete Vi da verujete i/ili ne...ali u srž. Posle mi je bilo jako teško, ali nema veze...I da sam čula sto puta gore, što se kasnije po mene ispostavila apsolutno tačnim, ja opet bih radila sve isto, čak i da sma lupam mogla sve znati unapred, kao što kasniej saznah pravu istinu i prirodu stvari...Jednostavno, niko me nije mogao opasuljiti, nije, ja sma verovala u sta sam verovala. U ono sta osecam, i jedino mi je to bilo merodavno. Kasnije se ispostavilo kao greška i tačnost onoga sta mi je rečeno, ne znam kako, ali je def. gadjano u srž i centar. Naprosto, ja dokle god dišem, ja u svom srcu, to nešto ne umem da pokvarim, i to je to. I da sutra umirem, ja opet bih rekla, da je to nešto sto sam ja najviše volela. Da bih dušu prodala za još jedan dodir, osmeh, reč ili glas glasa tog...Toliko mi je to značilo, toliko mi je bilo stalo. I da sam sve mogla unapred da znam , ja opet bih odabrala isti put...da toliko volim. Da toliko čuvam, ono šta nemam. Da bih radije opet živela to vreme, nego čitavu večnost i život bez toga. Samo (sa)znanje mene je jako, jako bolelo...Nekome sve što osećah nije uopšte vredelo, ali meni je značilo. ♥

Poslednja izmena:

svaki dan pitam jednog, trosim kredit da zovem vraceve po vikomu...onda odam do cigana, zovem milana tarota svake sedmice svakog dana tako osam puta...:aha:

naravno moram reci da se salim ako neki debilniji povjeruju y ovo :aha:

Back