Jeste se iživeli

ja jesam, za moj pojam i izlazila i provodila se, skolovala se i putovala, menjala poslove i branse i radila sve sto sam htela.
nemam osecaj da mi nedostaje bilo sta, imam uslova za vise ali mi jednostavno nije potrebno.

Mislim da to zavisi od tipa osobe a ne od kolicine "izivljenja"...
Ja volim zivot i uzivanje u njemu u svakom smislu. Mislim da to nikada nece da me prodje...

Slazem se sa ovim. Drugar je jednom izjavio kako je on proziveo. I dobio je komentar: "Sta si ti proziveo? Napio si se par puta na splavovima. Kresnuo par riba. Ceo zivot letujes u Sutomoru(tamo ima kucu) a shoping tura u Ikeu je sve sto si video od inostranstva. Blago tebi kad su te ubedili da je to zivot."

Јесам и могло је краће, али на жалост, потрајало ми је иживљавање, рано сам почео са женама, и шта да ти кажем, немам питања за м питају а ж одговарају :)))))

И не значи да тиме што сам се иживео немам више жеља у смислу да пробам ново, видим што досад нисам...може дрогица, дјечаци баш и не лол

pa ono, sve sto sam celim bicem zelela, i uradila sam. valjda je to definicaja zivota dojdavola. nisam sigurna:)
e sad,
posto se menjam, stalno i neprestano, otkrivam sebe uvek na nove nacine..
sto ce reci, ceracemo se jos
nije mi jos zivot dosadio. :)

mV:
"izivela" sam se vise no sve meni bliske zene
al bih uvek jos, uvek mi je nedovoljno
ostacu neizivljena do smrti :(

I ja isto tako sestro slatka, da li to ima neke veze zato što smo naučnice :think:?

izivela sam se sto se tice izlazaka
muka mi kad treba negde da se ide
jel to znaci da sam se zasitila,il da sam omatorila?

Smokvo, valjda mu to oko izlazaka dođe normalno sa godinama, ja sam uvek volela sve vrste izlazaka, kafići, klubovi, splavovi, koncerti, kafane i nisam odbijala ničiji poziv za lumpovanjem a pre par dana me jedva nagovoriše da odem u kafanu, odmah se razmišljam kako ću tek u jutarnje sate kući a trebalo bi da spavam ko čovek : )))

Back