Jeste se ikad zapitale?

Posle druženja sa nekim, veze, bilo kakvog međuljudskog odnosa šta ste tu radile, kako ste mogle da budete sa takvim ljudima i čim ste bile sa njima da niste ni vi bolje...

Jesam, naravno...i to me je odrzalo mnogo duze u braku, nego sto je trebalo...osecaj sopstvene krvice i manje vrednosti...jer kad sam ga birala mora da ni ja nisam normalna/bolja/pametnija/sposobnija...nastavi niz...

Definitivno greska, takav nacin razmisljanja vodi u depresiju...minimum.
Nikad vise.

Posle druženja sa nekim, veze, bilo kakvog međuljudskog odnosa šta ste tu radile, kako ste mogle da budete sa takvim ljudima i čim ste bile sa njima da niste ni vi bolje...

i sad se pitam
ja sam malo slepa kad upoznajem ljude, uglavnom imam lepo mišljenje
dok ih ne upoznam kako treba
e onda me pitaj zašto ni sa jednim bivšim nisam u kontaktu
a možda je u meni problem :sad2:

iskustva sa razmim ljudima nas uce

najgora iskustva najbolje :lol:

- - - - - - - - - -

svaki medjuljuddski odnmos nas necemu uci obogacuje nasu licnost...

volim pokusati i sa drugacijim ljudima

a svi su drugaciji

- - - - - - - - - -

u nekom periodu zivota neki ljudi su odigrali svoju ulogu...

svako iskustvo je dobro ako naucis nesto

Msm konkretno kad vi uživate u nekom odnosu i onda skontate da je ta osoba smrad i da vi to niste videli ili se pravite da niste videli što u neku ruku znači da ste isti. Govorim o jako bliskim osobama.

Jesam
Za citav svoj zivot, samo sa jednom osobom
Nije on mene povukao na svoju stranu..dok je on to hteo, moj uticaj na njega je bio veci..
A onda je pokazao svoju pravu prirodu u postupku prema zajednikim prijateljima..samo sam ga pitala - jel da cekam kad ces to meni da uradis?
- ne bih pile ja to tebi nikad uradio.

Nije mi uradio to, nego posle cetiri godine uradio je 55 puta goru stvar..I jos nekoliko puta jos podmukliju stvar..
Povredilo me je jako
Trebale su mi dve godine da se od toga oporavim
Trebalo bi mi I vise da se posle te situacije sa prijateljima nisam u sebi prema njemu povukla

nekad mozemo proceniti osobu brze,jednostavno osecamo da nam ne odgovara.nekad kasnije..ne vidim razlog da bih uporedio sebe da smo isti.jednostavno zivot je takav.ono sto je bitno da se ucimo na greskama.:ok:

Ево, баш се задњих месец дана питам шта сам тражила у пријатељству са једном женском особом.

Помогла јој да добије посао, па други, додатни посао, па савети, па тровање негативном енергијом сваки пут кад се сретнемо...

Да би ме пре неког времена тако обрукала на оба радна места да ми је дошло да је убијем.

Па, колико људи могу да буду себични и да газе по лешевима да би њима било добро?

Искулирала сам је тотално, рекла да ми се за помоћ више не обраћа јер не заслужује, али то ми није довољно.

Осећам грижу савести што сам таквој особи помагала, не могу себи да опростим.

Jesam
Za citav svoj zivot, samo sa jednom osobom
Nije on mene povukao na svoju stranu..dok je on to hteo, moj uticaj na njega je bio veci..
A onda je pokazao svoju pravu prirodu u postupku prema zajednikim prijateljima..samo sam ga pitala - jel da cekam kad ces to meni da uradis?
- ne bih pile ja to tebi nikad uradio.

Nije mi uradio to, nego posle cetiri godine uradio je 55 puta goru stvar..I jos nekoliko puta jos podmukliju stvar..
Povredilo me je jako
Trebale su mi dve godine da se od toga oporavim
Trebalo bi mi I vise da se posle te situacije sa prijateljima nisam u sebi prema njemu povukla

pile, nikad ti to ne bi uradio :zag:

Back