Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
nekad ljude samo ne varis I tu nema ni sudbine ni clanaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle druženja sa nekim, veze, bilo kakvog međuljudskog odnosa šta ste tu radile, kako ste mogle da budete sa takvim ljudima i čim ste bile sa njima da niste ni vi bolje...
Posle druženja sa nekim, veze, bilo kakvog međuljudskog odnosa šta ste tu radile, kako ste mogle da budete sa takvim ljudima i čim ste bile sa njima da niste ni vi bolje...
pa da...skim si onaki si...
Msm konkretno kad vi uživate u nekom odnosu i onda skontate da je ta osoba smrad i da vi to niste videli ili se pravite da niste videli što u neku ruku znači da ste isti. Govorim o jako bliskim osobama.
nekad mozemo proceniti osobu brze,jednostavno osecamo da nam ne odgovara.nekad kasnije..ne vidim razlog da bih uporedio sebe da smo isti.jednostavno zivot je takav.ono sto je bitno da se ucimo na greskama.Posle druženja sa nekim, veze, bilo kakvog međuljudskog odnosa šta ste tu radile, kako ste mogle da budete sa takvim ljudima i čim ste bile sa njima da niste ni vi bolje...
Jesam
Za citav svoj zivot, samo sa jednom osobom
Nije on mene povukao na svoju stranu..dok je on to hteo, moj uticaj na njega je bio veci..
A onda je pokazao svoju pravu prirodu u postupku prema zajednikim prijateljima..samo sam ga pitala - jel da cekam kad ces to meni da uradis?
- ne bih pile ja to tebi nikad uradio.
Nije mi uradio to, nego posle cetiri godine uradio je 55 puta goru stvar..I jos nekoliko puta jos podmukliju stvar..
Povredilo me je jako
Trebale su mi dve godine da se od toga oporavim
Trebalo bi mi I vise da se posle te situacije sa prijateljima nisam u sebi prema njemu povukla