JESTE PROBALI SKOK SA BANDZIJA?...

Ja bih skočio, al' neće niko da mi plati..
crazy-1.gif

ja bila na moru u Budvi,tad sam imala 12 god,pa se moja porodica malo prestravila kad sam javila da skacem sa bungee-a,al morala sam,ipak smo ga dobili besplatno.dobri smo sa tim momcima sto rade tamo,kupovali one njihove majice i kapice,a mene imojih drugarica je uvek bilo oko 10-ak,pa su nam samo jednom tako dosli pod suncobran i rekli:"moze jedan skok za vas?"samo sam ja vrisnula da zelim...meni je bilo dobro i skakala bi ponovo,jako je mocan osecaj,par dana sam samo o tome mislila...

Hm bungee jump! Super zezanje, prilicno bezbedno, tehnicki nije zahtavno pa zasto da ne. Probao sam jednom iz radoznalosti mislim 98.u BGD-u. Iako sam tada vec uveliko skakao padobranom moram da kazem da je to za mene bilo nesto totalno drugacije. Jump master (kome nisam rekao da sam padobranac) potencirao je na tome da je visina velika. Kada sam stao na ivicu imao sam utisak da mogu da dohvatim zemlju rukom tako da je to bila na neki nacin ludnica za mene :-) U svakom slucaju vredi probati cak i za te pare, a baviti se time iz mog ugla mislim da je preskupo u odnosu na to sto pruza.

Back