Jeste posetili sajam automobila?

Кукууууу колико је ружна оца јој је*ем... значи није ми јасно само колико је некоме требало у ПСу да је одради онако да изгледа на слици... куку мајко рођена ружноће на једном месту...

Али зато моја колегиница на Пежоовом штанду вади просек целом сајму :cool:

Zdravo svima,
nisam mogao a da ne odgovorim, na neke kritike upucene na restauraciju spaceka.
Svako ima pravo da kaze svoje misljenje ,ali traziti dlaku u jajetu bas i ne stoji, cak i da je to istina.
Moram vam reci da se radi o spaceku koji je sezdesetih godina skalapan po licenci ,kod nas u Koparskoj fabrici.Migavac jeste od TAM-a ali ne zato sto neko nije imao drugi vec, zato sto su u fabrici stavljali te migavce i takav branik.Narodni automobil se sklapao tako da bude sto jeftiniji pa su i migavce uzeli od tam-a.
Nas problem i jeste u tome, sto sve osudjujemo ako nije onako kako MI smatramo da treba.
Bez ljutnje.

Тачније, жмигавац је исти као на Заставиним старим камионима (онај што му дође с бока). У Спачеке се не разумем претерано, али колико сам упућен на њега су ишли мали округли жмигавци. Е сад можда је то било у каснијим годинама производње, можда грешим.:)

Tacno je,sva vozila koja su sklapana u francuskoj imaju te migavce koji su upusteni u krilo.
Ovaj auto je 1967 godiste i nasi su na ta vozila stavljali sta su imali u tom trenutku.
Instrument table su u istoj godini proizvodnje bile razlicite,migavci,branici...
Tako da je tesko definisati sta je orginal a sta ne.Na ovom autu su orginalno bili stavljeni bas ovakvi migavci(kupljeni su isti samo novi) i ovakav prednji branik.
Pitanje: Prodajes li knjizicu koju si kupio o reparaciji spaceka?Ja sam zaineresovan.:D

Јуче купљено на Сајму:

P4020001.jpg

au al je sajam propaooo ! ! !
onoj kravetini pored sciroco-a zamalo nisam udario samar posle glasnog psovanja majke !
samo me jedan auto odusevio - mitsubishi lancer. za te pare - i vise nego odgovarajuci kvalitet
a onakineska parodija na temu BMW X5 me nasmejala do suza :lol: , ali ipak izgleda solidno... onako, u klasi neke kie ili mahindre.

e, a da vidite kako pozira ona jadnica... a ruzna je ko djavo!
HPIM1470.jpg

ali...
lancer je fenomenalan !

HPIM1473.jpg

karbon svuda :worth:
HPIM1471.jpg

fabricki subwoofer... :whistling:
HPIM1472.jpg

a onakineska parodija na temu BMW X5 me nasmejala do suza :lol: , ali ipak izgleda solidno... onako, u klasi neke kie ili mahindre.

Јеси ли видео ону пластику код хладњака.
Квалитет пластике је као за кинеске дечије играчке, и то оне на попусту.

Само не знам који мотор стављају.

Naletih na ovu temu na jednom drugom forumu i evo jednog interesantnog posta:

Re: Salon automobila Beograd 2009. - utisci

BG sajam, danas popodne, Hondin štand:

Ja: Lep ovaj Jazz.

Hostesa: Da to ful verzija.

Ja: Koliko košta u osnovnoj verziji?

Hostesa: 12.700€, sajamska cena, ima i klimu.

Ja: Koliki je rok isporuke?

Hostesa: 5-7 dana ukoliko ima na lageru.

Ja: A inače, ako slučajno nema u boji koju bi želeo?

Hostesa: Paa, ne znam morala bih da pitam šefa koliko im treba da se prefarba auto. (skroz ozbiljna)

Ja: ?!!?!?!?! Mislim da se novi automobili ne prefarbavaju. (jedva izdržavam da ne puknem od smeha)

Hostesa: Gospodine, pa ne mislite valjda da će čak iz Japana da vam naruče u željenoj boji!

Ja: Ne mislim ...

P.S. Zabrinuo sam se, nije bila plavuša ...

Ili kucaj Shuanghuan Sceo u guglic

sceo_x5.jpg

sCEO u serijskoj opremi poseduje ABS+EBD sisteme, automatski klima uređaj, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, električne podizače prozora, elektropodesive spoljašnje retrovizore, muzički uređaj sa CD-om i kožna sedišta.

Shuanghuan sCeo 2,4 4WD

Motor
Četvorocilindarski redni motor, vodeno hlađenje, 2 ventila po cilindru, 1 bregasta osovina, ubrizgavanje goriva.
zapremina ccm 2351
maks. snaga kW/KS 92/125
pri o/min 5250
maks. obrtni moment Nm 190
pri o/min 2500-3000

Karoserija
tip SUV, 5 sedišta, 5 vrata
D x Š x V mm 4710 x 1870 x 1820
međuosovinski razmak mm 2850
masa vozila kg 1800
zapremina rezervoara l 60
Ogibljenje

napred poprečna trouglasta ramena, spiralne opruge,
amortizeri, poprečni stabilizator
pozadi kruta osovina, uzdužna ramena, amortizeri,
spiralne opruge, poprečni stabilizator

Kočnice
napred - samovent. diskovi, pozadi - diskovi, ABS, EBD

Pneumatici
dimenzije 235/65 R17

Prenos snage
pogon na zadnje točkove, uključiv na prednje
menjač manuelni, 5 stepeni prenosa

Performanse
maksimalna brzina km/h 150
prosečna potrošnja l/100 km 7,8

Cena (sa PDV-om) € 23.500
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S Maksimalna Brzina - 150 km/h :dash:

Био сам али нисам ништа купио... :( Бар знам шта ћу да купим за пар година... :mrgreen:
А сајам није био лош али се ипак надам да ће бити више модела (аутомобила) следеће године... :tick:

Back