JESTE LI ZADOVOLJNI SOBOM?

DA! Slobodno mogu reći da sam u ovih 46god.zadovoljna sobom, zato što radim ono što najbolje znam i najviše volim, zato što od svog rada mogu lepo i dostojanstveno da živim, zato što imam divnu porodicu koja je uvek tu za mene i kojoj sam ja potrebna, zato što umem da salušam druge a da ih ne osudjujem ili procenjujem,zato što se radujem svakom danu svog života,zato što umem da plačem i zato što umem da se smejem na sav glas!:D

:super:
Ја бих нешто слично за себе написала, само бих одузела 2 године... :)
Од свог рада не могу баш нарочито лепо да живим, али могу достојанствено.
Живот није увек леп, али је мој живот веома садржајан и ја сам врло задовољна собом у њему.

Ja mogu da kažem da sam konačno sa svojih 27 godina zadovoljna sobom, tj. nema ništa posebno što bih želela da promenim:imam pristojan posao za koji sam se i školovala, postala sam majka (ima li ičeg lepšeg), život teče onako kako bi trebalo, kako meni odgovara. Nemam velikih ambicija, raduju me sitnice i to mi se sviđa.

Jesam i nisam :) Zadovoljna sam ovim sto sam uspela da postignem do sada - zivim i radim onako kako sam uvek mislila da treba - ali nisam opustena jer osecam potrebu da sada sve to podignem za jedan nivo vise ... jos skole, novi posao i vise razmisljanja o novcu i buducnosti - to je nova petoljetka :)

Ја сам ја и то је то. Ја размишљам, радим, усавршавам се, учим... нема ту никаквог задовољства собом или незадовољства. То незадовољство може да се појави само у датом тренутку код појединаца у појединим ситуацијама...

Back