Najveći problem Dačije je po meni katastrofalna ružnoća. Automobil je i oblik nakita. Dačija je jednostavno rugoba i ma koliko kvalitetna bila - odmah podseća na razdrndan taxi od 700k km i dostavna vozila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
--!! 100% TAČNE KILOMETRAŽE NIKAD OPOVRGNUTE NAJVAŽNIJA STAVKA
--!! VOZILO SE DOBIJA SA URAĐENIM SERVISOM I PREGLEDOM VOZITE SE BEZ IKAKVIH DODATNIH TROŠKOVA
--!! DOBIJATE GARANCIJU NA MOTOR I MENJAČ U TRAJANJU OD DVE GODINE U POJEDINIM SLUČAJEVIMA I TRI GODINE BEZ EL. DELOVA I BEZ GARANCIJE NA AUTOMATSKE MENJAČE JER IH MI NE POPRAVLJAMO A INAČE NIKO NE DAJE GARANCIJU NA NJIH
--!! GARANCIJA NA DOKUMENTACIJU I LEGALNOST
--!! POSEDUJEMO DIJAGNOSTIČKE APARATE POSEBNO ZA SVAKI BREND RENAULT PEUGEOT I CITROEN
--!! KUPUJEMO VOZILA ISKLJUČIVO OD DVE NAJJAČE LIZING KUĆE U FRANCUSKOJ
--!! MI SMO SERVISERI ISKLJUČIVO VOZILA FRANCUSKE PROIZVODNJE PREKO 35 GODINA SA OGROMNIM ISKUSTVOM
--!! NE MENJAMO IME FIRME I ADRESU SVAKE GODINE JER SE NE KRIJEMO OD NIKOGA
--!! SVAKOM VOZILU OBAVEZNO IZBACUJEMO BROJ ŠASIJE ZA BILO KAKVU PROVERU
DOĐITE I UVERITE SE U LJUBAZNOST I SVE OVO NAVEDENO
A EVO I GODIŠTE 13.05.2015 GOD. I BROJ ŠASIJE FW557974 ZA OVO VOZILO
Sve prijavljene firme tj placevi moraju da daju garanciju na proreklo, kilometražu, servisnu istoriju ukoliko je imaju a ovima ostalima koji prodaju automobile na crno bez problema treba da upadne finansijska policija i da ih otkine od poreza. Po meni su takvi najopasniji prevaranti, svaki auto sa lažnom kilometražom i servisnom knjižicom i tek urađenim velikim servisom.tesko da ce iko dati garanciju na prodaju polovnih vozila u Srbiji, narocito preprodavci jer nisu obavezni na to, njihov glavni cilj je zaraditi profit, kupiti sto jeftinije i prodati sto skuplje uz minimalna ulaganja, da ne spomenemo to da ne placaju porez na profit i da je to sve na crno, pa sto bi davali garanciju. kod registrovanih firmi koje prodaju polovna vozila bi trebalo biti drugacije, kod mene se dobija garancija ako je auto mladji od deset godina i ima manje od 160 000 km, ona vazi za tri meseca ili 5 000 km, sta god dodje prvo. U Srbiji je za to jos rano, nema drzave ni zakona pa sto ocekivati neku garanciju za nesto sto se ionako odvija na crno. Gde je placanje poreza za preprodavce vozila? Ko hocete pravila i garancije, prvo platite drzavi sta je njeno.
Hoće još kako uz račun da vraćaju pare, probaj sa tržišnom inspekcijomE bre radnje nece na patike da daju garanciju sve bofl rikne za metar dana nikom nista
Ok ti voliš bembare oldtajmere sasvim korektno sa tvoje strane. I ja sam kao klinac voleo one oldtajmere i skupljao sličice ali to burazeru ne može normalno da se vozi!Najveći problem Dačije je po meni katastrofalna ružnoća. Automobil je i oblik nakita. Dačija je jednostavno rugoba i ma koliko kvalitetna bila - odmah podseća na razdrndan taxi od 700k km i dostavna vozila.
Ne priznaju kao igro si fuzbal,oro njivu itdHoće još kako uz račun da vraćaju pare, probaj sa tržišnom inspekcijom![]()
To I moze tako da se radi bez problema do 5g i do 100k km tu nema puno problema .. Samo ljudi moraju da plate vece cene jer ta auta nisu jeftina..Nove nisu ružne. Nego da vidimo kako izgleda garantna ponuda jednog jakog uvoznika:
Znači imaju servis, dovoze kola samo do 5 - 6 godina starosti, kažu za šta mogu da garantuju, a za šta ne. Po meni je ovo pošteno. Trenutno imaju oko 90 automobila.
Vala pre bih voIo BMW atarog 40 godina nego Daciju.Ok ti voliš bembare oldtajmere sasvim korektno sa tvoje strane. I ja sam kao klinac voleo one oldtajmere i skupljao sličice ali to burazeru ne može normalno da se vozi!
I ja brt to sigirno i to taj bembara iz 80tih je cool danasVala pre bih voIo BMW atarog 40 godina nego Daciju.
To je auto za stedise.
Imaju ih i sa 180k, ali mladi su i proverljivi automobili.To I moze tako da se radi bez problema do 5g i do 100k km tu nema puno problema .. Samo ljudi moraju da plate vece cene jer ta auta nisu jeftina..