Protiv sam terorista.Proizilazi da sam za režim braće Vučić.
Potencijalno nisi. Ovo je definicija terorizma:
Тероризам је смишљена употреба незаконитог насиља или претње незаконитим насиљем ради усађивања страха, с намером присиљавања или застрашивања власти или друштва како би се постигли циљеви који су уопштено политички, верски или идеолошки. Овај термин се користи првенствено за описивање насиља против циљева у доба мира или током рата над цивилном популацијом.
Zabuna nastaje sto se OBICNO podrazumeva da teror sprovodi da bi se vlast naterala da uradi nesto, STO NIJE TACNO, kao sto se vidi iz definicije.
Naime, i VLAST moze da vrsi TERORIZAM protiv DRUSTVA tj GRADJANA, sto je upravo slucaj u Srbiji. Naime svi znamo da SNS ucenjuje ljude, zastrasuje, PREBIJA, cak i UBIJA - imamo Cvijana, Ivanovica i grupu Velje Belivuka koji JE BIO CLAN SNS-a, KAKO BI POSTIGAO POLITICKI CILJ - OSVAJANJE I OSTANAK NA VLASTI. Iz toga posle proizilazi pljacka drzave, ali i izdaja nacionalnih i drzavnih interesa, kao i unistenje Srpske Pravoslavne Crkve, sto je sve ono sto radi SNS zajedno sa svojim koalicionim partnerima i svima ostalima koji im pomazu (drzavni sluzbenici, pojedinci, mediji itd).
Mislim da nema potrebe da pominjemo zvucni top i fenomen zvani Cacilend, inace bruka i sramota Srbije koju verujem niko nikada nece uspeti da opere. Takvu bruku verujem svet nije video ni u najsiromasnijim i najneobrazovanijim drzavama u svetu.
Ja cu samo da vas podsetim da sluzbenici drzave NE SMEJU da budu clanovi nijedne stranke.
Znaci ako si protiv terorista onda si zapravo protiv brace Vucic. Samo cu da ti pomenem da nema nijednog uhapsenog sa strane branilaca SNS-a, niti ih je policija mlatila kao sto mlati gradjane. Takodje nema nijednog TESKO povredjenog pristalice ili clana SNS-a, ali ima jako mnogo povredjenih, od kojih su mnogi sa teskim povredama, gradajana koji protestvuju.
Ako podrzavas da se narod koji protestvuje bije i da se na njega ispaljuju pirotehnicka sredstva, OK, samo da i mi, druga strana, registrujemo da je to OK i dozvoljeno, pa cete da vidite sta ce biti kada padnete sa vlasti - POSTO JE TO OK I DOZVOLJENO. Nemoj samo posle da budu kuku, lele, nemojte, zena, deca i tako to...
Gadno smo mi, narode, gresili i zgresili, kad nas Bog ovako kaznjava sa vlastima.