Jeste li usamljeni?

Ovu fotografiju sam pozajmila od člana Branko Lori,nadam se da ne zamera.Učinila mi se prikladnom.

Prilozi

• FjeePPFVEAAkqI_.jpeg
    FjeePPFVEAAkqI_.jpeg
    46 KB · Pregleda: 16
Prelepa pesma i posveta tom mrskom fenomenu, kod Bitlsa ima tu i poseban momenat gde kao da se otvara neki most, neka spona koja to premoscuje,
verovatno u iskrenosti htenja popa i zelji same Elenor...Znaci, nije sve crno belo, ima tu poseban ugao kad se vidi da nema svrhe misliti da si sam, osecaj. ;):)

Jesam
U pravu su
I ja sam nesuđeni ženik
Propao brak za sobom koji nikako da se formalno okonča
Nadam se da ću da capnem pre 55te
Još 7 godina i dosta vala
Srećan sam

Zajheban je taj osecaj.
Isto sam se rastezao kada se prethodni brak zavrsavao.
Onda sam shvatio da mi treba neki novi, drugaciji izazov.
Upustio sam se u nesto potpuno novo (nova zemlja, novi posao, novo apsolutno sve). Te nove situacije su izvukle neku energiju koju sam zaboravio da imam, i onda se samo od sebe sve poslozilo.

Ali je trajalo, nije preko noci.

Zajheban je taj osecaj.
Upustio sam se u nesto potpuno novo (nova zemlja, novi posao, novo apsolutno sve). Te nove situacije su izvukle neku energiju koju sam zaboravio da imam, i onda se samo od sebe sve poslozilo.

Hvala ti za ovo
Jasno mi je i znači puno

Hvala ti za ovo
Jasno mi je i znači puno

Nema na cemu.

Navescu ti jos jedan zanimljiv primer: jedan drugar je bio sef sale u Hotelu Continental u Beogradu - dakle dogurao je najvise sto moze jedan diplomirani restorater.
I onda ljubavni jadi, razvod, depresija, alkohol....
I u svom tom cirkusu, ode covek u Beč, na crno, da radi neki moleraj. Nešto što nikad nije radio. Imao je neko staro drustvo tamo koje mu je pomoglo.
I posle par meseci je dobio ugovor ba belo, sredio papire, trgnuo se, i krenuo da se oporavlja.
Posle 2 godine je upoznao curu sa kojom je i dan danas.
Srećan čovek.

Zajheban je taj osecaj.

Budisti to zovu reinkarnacija za života...
Znači apsolutno sve novo, kao da si se ponovo rodio...
Navijam za ljude koji se bace u nešto novo i uspeju da prežive.
Svako dobro ti želim!

Back