jeste li se ikad pitali

jesam i odgovor do kog sam došao glasi - ekstrovertnost, komunikativnost, društvenost....
devojke to privlači. privlači ih i snobizam, umišljenost, ljudi vedre prirode....

ključno je ne biti samotnjak. prema njima devojke gaje enorman animozitet. verovatno to datira iz davne prošlosti kada smo živeli po čoporima, iz kojih su slabiji mužjaci bivali proterivani....

jesam i odgovor do kog sam došao glasi - ekstrovertnost, komunikativnost, društvenost....
devojke to privlači. privlači ih i snobizam, umišljenost, ljudi vedre prirode....

ključno je ne biti samotnjak. prema njima devojke gaje enorman animozitet. verovatno to datira iz davne prošlosti kada smo živeli po čoporima, iz kojih su slabiji mužjaci bivali proterivani....

slazhem se

:)

Sta to ima on sto nemam ja
a?

Mislim da sam se uvek brinuo oko toga kako to da se žena i ja svađamo kao dva kera, a ona mi kaže da sam joj ja prvi u životu sa kojim se klala i očnjake vadila. Kaže često da sam ja seljak, ali glupo mi je da se vređam na to, kada i jesam seljak. Za mene je više da kada dođem kući sa posla da idem u dvorište i nešto radim i pravim, a red i čistoću u kući nikada nisam znao čuvati iako sam osam godina bio podstanar i živeo sam sam. Tek posle vojske sam se malo doveo u red, ali ono je bilo krvavo - tada mi je ceo stan jedno vreme bio pod konac...

E da, ni ja se ranije nisam ni sa jednom ženskom osobom svađao. Valjda je našla krpa zakrpu.

Sta to ima on sto nemam ja
a?

Dobro ja razumem temu, pitanje je, šta taj neko ima sada, što kao osoba možda nemamo mi? Ja tako shvatih temu.

Iskreno, uopšte mi nije stalo to da znam. Što bi meni to pa bilo važno? Neka ima šta god hoće da ima, ili nema. Meni ni iz džepa, ni u džep. Ne bahćem se takvim nebulozama od stvari.

Ima jedna fina pesma, na tu temu, nije zgoreg poslušati:

Gledam svoj život, svoja posla i ono šta mi je prioritet. Sve drugo, mi nije od nikakve važnosti.

Ako obrnem pitanje, pa se zapitam šta imaju sadašnji ljudi, naspram nekadašnjih ljudi...stid me već samo, da stavim iste u usporedbu.

:hvala:

Kad sam bila devojka volela sam samo bas takve, cutljive, misticne verujuci da su obavezno pametni, da ne moze da ih ima svako, da nekako sa visine gledaju na svet.

Aman brate, jednom za svagda: definicija samotnjaka je da ne želi društvo drugih ljudi. Zašto bi se oni gurali da budu u njegovom društvu kada ima toliko trećih ljudi koji ih žele pored sebe?!

Ja prva nemam nameru da animiram nekoga do kraja života, pogotovo ako shvatim da on moje (ili bilo čije) društvo uopšte ne želi. A ne želi po definiciji, jer je samotnjak. Nisu mi jasne ove tvoje nedoumice, nikako. Ili želiš ili ne želiš društvo drugih ljudi (tu, da, spadaju i devojke). Ako želiš njihovo društvo prestani da se deklarišeš kao samotnjak.

Ja prva nemam nameru da animiram nekoga do kraja života, pogotovo ako shvatim da on moje (ili bilo čije) društvo uopšte ne želi. A ne želi po definiciji, jer je samotnjak. Nisu mi jasne ove tvoje nedoumice, nikako. Ili želiš ili ne želiš društvo drugih ljudi (tu, da, spadaju i devojke). Ako želiš njihovo društvo prestani da se deklarišeš kao samotnjak.

a nije to isto!!
npr ko dr house je l jeste il nije samotnjak :think:
ko je uopshte taj apsolutni samotnjak
a npr mozes se muvati medju masom ljudi npr ides na posao ali nisi u bliskom kontaktu ni sa kim, ali jesi deo tima
da li jesi ili nisi samotnjak
mada ok neko bi da je neka takva faca ali nema sve sastojke ili nije takav ili shta...
iz njegovog ugla faca

Back