Jeste li Prvorodjeni ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
4 dete!!:hvala: Bilo bi lepo i kad bih bio mezimac:lol:

Negde sam cuo da su an istrazivanjima otkrili kako prva deca budu pametnija od ostalih:confused: A to bi mogla biti istina, posto su moje sestre mnogo pametnije od mene:lol::lol::lol:

Poslednja izmena:
Треће дете уједно и најмлађе.

"Предности и мане поводом редоследа рођења" су различити од породице до породице, и зависе од самих личности и односа међу члановима исте и слично.
Ако бисмо покушали да изведемо неке опште закључе, то би се свело на генерализовање и формирање стереотипа, што је свакако погрешан метод.

Ja sam hetrik i to takodje kao sto neko rece nezeljeno, ali eto desilo se. Mislim to nisam osetila u zivotu znam iz price moje mame koja mi je rekla da su u to vreme bili podstanari i da joj pored dva sina zaista nije trebala jos jedna beba. Prednosti su sto imas svoje rodjene, bilo da su braca kao u mom slucaju bilo da su setsre. U svim teskim a i lepim trenutcima tu su oni moja braca koja me vole i naravno i ja za njih i volim ih najvise na svetu i tu smo uvek jedno za drugo. Volim puno i svoje drugare i drugarice, al braca su braca, posto sam dosta mladja od njih mnogo toga su me naucili sto mi danas koristi da budem bolja zenska osoba.

Prva sam i mislim da sam vise nadrljala u zivotu,za razliku od mog brata [7 god mladjeg od mene].Kod mene je skoro sve bilo zabranjeno [izlasci,momci...]sto ne znaci da se nisam borila na svoj nacin protiv toga:twisted:.Dok moj brat radi sta mu je volja[i opet je ne zadovoljan].Cak se i moji roditelji slazu sa mojim misljenjem,cesto mi mama kaze ,jao sto mi je sada krivo sto sam bila takva prema tebi...[mada mnoge stvari su mi sada jasnije od kada imam svoju decu] Sada se trudim da na svojoj deci ispravim sve sto mi je u mom odrastanju islo na zivce.

Back