Maeeeestro
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Što mislite?
Jeste li to primijetili?
Zašto se neki ljudi puno više raspričaju kad su drame?
Jeste li to primijetili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguće, ali zašto većina ljudi sve manje cijeni ono dobro i pozitivno?Zato što je život prožet dramom i teškim životom koji je praćen depresivnim epizodama. Neiscrpna tema iz ličnih iskustava.
Zavisi kako ko.Moguće, ali zašto većina ljudi sve manje cijeni ono dobro i pozitivno?
Ono što ja primjetim, rijetko tko je zahvalan za hranu, krov nad glavom, fizičko zdravlje...Zavisi kako ko.
Ja sam presrecan kad vidim ljude oko sebe koji traze leba preko pogace i ne zbog njih nego sebe posle nekih zivotnih tegoba,uopsteno su mi misli usmerene ka skromnijem zivotuOno što ja primjetim, rijetko tko je zahvalan za hranu, krov nad glavom, fizičko zdravlje...
Zato što nikada nisu osetili bedu, ne znaju šta je težak život. Ti koji imaju smatraju da je normalno da im se daje, po mogućstvu još više.Ono što ja primjetim, rijetko tko je zahvalan za hranu, krov nad glavom, fizičko zdravlje...
Tako je uvek, tek kad izgubiš nešto shvatiš njegovu vrednostOno što ja primjetim, rijetko tko je zahvalan za hranu, krov nad glavom, fizičko zdravlje...
Da, logično bi bilo biti skroman. Čemu bahatost?Ja sam presrecan kad vidim ljude oko sebe koji traze leba preko pogace i ne zbog njih nego sebe posle nekih zivotnih tegoba,uopsteno su mi misli usmerene ka skromnijem zivotu
Ma kazu mentoli da se tako tesi neko ko nema sirotinjski,potrosacko drustvo je takva bolest i manipulacija najgora koja pravi zlo od svakogDa, logično bi bilo biti skroman. Čemu bahatost?
Moguće. Novac je nažalost nekima religijaMa kazu mentoli da se tako tesi neko ko nema sirotinjski,potrosacko drustvo je takva bolest i manipulacija najgora koja pravi zlo od svakog
Ne.Što mislite?
Jeste li to primijetili?
Nisam primetila. Ima izrazito euforičnih tema.Kako to?
U mom okruženju većina ljudi prilično kukaNisam primetila. Ima izrazito euforičnih tema.
Možda ne srećnih ali nekontrolisanih i animalnih u svakom slučaju.
Što mislite?
Jeste li to primijetili?
Nije da me smeta, koliko me psihološki umaraPrimetila sam. Ljudi više diskutuju o tim temama jer su srećni događaji retki. Takav je život.
Da li tebi to smeta? Pitam jer si na sličnoj temi napisao da ti smeta-ukoliko se dobro sećam.
Iz iskustva svog ili tudjeg, saosećanja. Zivot piše drame svakako.Što mislite?
Jeste li to primijetili?
Ali, piąśe i ono dobroIz iskustva svog ili tudjeg, saosećanja. Zivot piše drame svakako.
Što ti je poljska tastatura?Ali, piąśe i ono dobro
Dada, super su mi ś żź ćŠto ti je poljska tastatura?
Činjenica je da je i dosta ljudi primjetilo da otvaraš praktično iste ili vrlo slične teme na kojima se stalno žališ.Činjenice jesu da dosta ljudi primijeti ono śto primijetimja