Jeste li primetili?

ijao, pa ne bi nam trebalo da objave nesto tipa "kakvog je ukusa ku*ac/pi*ka" ili "kako da joj ga na kvarnjaka gurnem u cmar" .....
objave to preko cele dve strane i stave veliki naslov "radoznalost kod mladih nema granica" :lol:

Film sigurno ne,ako i snimim,bice to komedija,hahhahahaha....imam i glavne glumce :lol: :lol: :lol: Ja i ti necemo,mi nista ne znamo o sexu,mi radimo,zaposljeni ljudi,nemamo vreme za sex :lol: :lol: :lol: Ne pravi se LoC Indijanac kad si kaubojac :lol: :lol: :lol: Ti si jedna od osoba kojoj sam reko.....Ozbiljna je to studija,ozbiljna 8) Nesto drugo gledam,kao poceli da se pitaju:Sta se dogadja sa forumom LJ i S?Da li je moguce da propada?Ne,forum nikad nece propasti,ali neke izmene su nuzne.Nije ovo kriza,ovo je STANJE!Znas,ne moze se zvati LJubav i sex,a 90% topica o sexu?Gde tu ljubav?razdvojite to malo,razdvojite.....E sad,to stanje mnogo bre lako resiti.Ali,moji saveti kostaju....nek mi se obrate.....Moze i fonom :lol: :lol: :lol:

Pozdrav brate...pa se ako Bog da uskoro i vidimo.

Sorry, mann, nisam bio u toku, samo si mi pomenuo, ali ja nisam skapirao sta i kako... :lol: A nama se izgleda na nacionalnom nivou pamet spustila medju noge pa nije ni cudo sto je i odnos ljubavi i seksa u istom odnosu ovde....Jes', nisam lud da tvrdim da seks proizlazi iz ljubavi pa da me proglase za cupi.... 8)

Ma nije to LoC....prosto je bre to.Kolko si imao topica gde dodje neko i trazi savet za ljubavne jade?Mnogo.Kolko postova na tim topicima?malo,mnogo malo.Koga vise Ljubav kao ljubav interesuje,osim romanticare.A ja jesam i to veliki.E sad,postavis topic,kolko ti je dugacak,kolko mozes da izdrzis,kolko si imao/la,najomiljenija poza/najcudnije mesto.....sta sve vec ne i gle! mali milion postova?! I to je ok.Sex je sex.Al onda ugusis te male temice o ljubavi.I tu je ceo problem,ako se uopste moze nazvati problemom sve ovo......Samo razdvojis Ljubav od sexa,prebacis neke moderatore,ali ne bas svake,one sa zivotnim iskustvom,i gotovo!Resen "problem".....
Pozdrav

P.S.Citas li moj druze,Bozo :wink:

da i ja sam procitala jutros...a jeste li videli zakljucak : "i psiholozi i ginekolozi primećuju da dominantni muški odgovor na ovo pitanje pokazuje da je još veoma nerazvijena navika da se koristi kontracepcija u bilo kom obliku. Njih iznenađuje i što učesnici u internet diskusiji praktično ne primećuju ovaj problem...." sta kazete na ovo?

kety:
da i ja sam procitala jutros...a jeste li videli zakljucak : "i psiholozi i ginekolozi primećuju da dominantni muški odgovor na ovo pitanje pokazuje da je još veoma nerazvijena navika da se koristi kontracepcija u bilo kom obliku. Njih iznenađuje i što učesnici u internet diskusiji praktično ne primećuju ovaj problem...." sta kazete na ovo?

Pa mogu samo da kazem da to sto je napisano po mom misljenju ne odslikava diskusije bas u pravom svetlu, pre ce biti da je ovo iscupano iz konteksta i servirano nekom psihologu ili kome vec na analizu....

sunrise:
Lord of Chaos:
Mici $:
Pa moj post je izaso u NOVINAMAAA ,sad sam slavna...mozda ipak nisam samo glupa plavusa :lol: :wink:

I moje pitanje sta vas nervira u seksu izadje u novinama, samo sto pride postadoh i zensko... :lol:
gde je to izashlo ja nisam videla :?:
:roll:
U Blicu 1 okt.Ali stvarno, Lord je zensko :!: :lol: :lol: Znaci ja sam dobro prosla sto sam ispala Novosadjanka :lol:

Back