Crno pa se ne vidi ...
Obećava
- Poruka
- 69
Clanak sa pojedinim misljenjima sa ovog naseg foruma, izasao je u danasnjem Blicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crno pa se ne vidi ...:Clanak sa pojedinim misljenjima sa ovog naseg foruma, izasao je u danasnjem Blicu.
Crno pa se ne vidi ...:Clanak sa pojedinim misljenjima sa ovog naseg foruma, izasao je u danasnjem Blicu.
e nema te revije kod nas :?Crno pa se ne vidi ...:Clanak sa pojedinim misljenjima sa ovog naseg foruma, izasao je u danasnjem Blicu.
blondi:e nema te revije kod nas :?Crno pa se ne vidi ...:Clanak sa pojedinim misljenjima sa ovog naseg foruma, izasao je u danasnjem Blicu.
kosmopolit:blondi:e nema te revije kod nas :?Crno pa se ne vidi ...:Clanak sa pojedinim misljenjima sa ovog naseg foruma, izasao je u danasnjem Blicu.
www.blic.co.yu 8)
Mici $:Pa moj post je izaso u NOVINAMAAA ,sad sam slavna...mozda ipak nisam samo glupa plavusa:wink:
kety:da i ja sam procitala jutros...a jeste li videli zakljucak : "i psiholozi i ginekolozi primećuju da dominantni muški odgovor na ovo pitanje pokazuje da je još veoma nerazvijena navika da se koristi kontracepcija u bilo kom obliku. Njih iznenađuje i što učesnici u internet diskusiji praktično ne primećuju ovaj problem...." sta kazete na ovo?
U Blicu 1 okt.Ali stvarno, Lord je zenskosunrise:gde je to izashlo ja nisam videlaLord of Chaos:Mici $:Pa moj post je izaso u NOVINAMAAA ,sad sam slavna...mozda ipak nisam samo glupa plavusa:wink:
I moje pitanje sta vas nervira u seksu izadje u novinama, samo sto pride postadoh i zensko...![]()
![]()
![]()