- Poruka
- 82.274
Ovako je moja žena popravila toster za vikendicu. Ja sam asistirao preko vajbera sa nacrtom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazu da najvise pozara izazivaju takvi uredjajiOvako je moja žena popravila toster za vikendicu. Ja sam asistirao preko vajbera sa nacrtom.
Pogledajte prilog 1188266
Pogledajte prilog 1188267
Pogledajte prilog 1188268
Pogledajte prilog 1188269
Pogledajte prilog 1188270
Cuj on kao asistirao a u stvari gledao i cudio se lolZena ti je elektricar![]()
Sve živo drlja glinericom moram da sakrivamZena ti je elektricar![]()
Gledali americke filmove mnogo .. evo ja taj toster ne koristim niti mi treba.Prava žena i ne koristi toster, doručak mužu domaći uštipci, palačinci obični, pohovani, slani, slatki
Prava žena nema ta kućna moderna pomagala![]()
Plin i struja su skupi a ne ložimo u letnjim mesecima. I nije za nas neko drugi koristi toster.Prava žena i ne koristi toster, doručak mužu domaći uštipci, palačinci obični, pohovani, slani, slatki
Zaboga, zezam sePlin i struja su skupi a ne ložimo u letnjim mesecima. I nije za nas neko drugi koristi toster.
Gledas li Prakticnu zenu ?Ne glumim majstora oko stvari u koje se ne razumem i ne mislim da sam zbog toga manje prakticna.
Ne, gledam u novcanik kad idem u nabavkuGledas li Prakticnu zenu ?
YouTube je postao kao skola lolZaboga, zezam se
Svaka čast za gospođu, usput da se pohvalim, dobro baratam i ja sa strujom
Svaki sitni kvar sličan vašem sama popravim, znam promijeniti plovak u vodokotliću-jednom sam uradila to ali to nije nešto što se kvari svaki dan, znam promijeniti kvaku i bravu na vratima, velika pomoć je youtube-ali odradila i to sama.
PA dobro to nego volis li da pravis experimente u svom domu , recimo danas da pravis neku pitu od random sastojaka ?Ne, gledam u novcanik kad idem u nabavku
Dobro, ne bih baš tako krupne poduhvate ali za sitnije stvari je pomoćYouTube je postao kao skola lol
Moj komsija poceo zidati sam garazu , video na youtubu neke majstore , doduse morao je posle da trazi pomoc , ne ide to bas tako kako je zamislio![]()
JA sam od svoje majke prvi put video kao mali da je uzela oklagiju i tako izmrvila keks , trebala je mlevenu plazmu da stavi a imala je dosta keksa i snasla seova moja je prekticna zena sa povremenim ispadima raspikucistva
inace, sta je najgluplje za sta bacate pare?
kod nas su to prezle. nemogu prezaliti da dajem pare za stari hleb koji inace bacamo
Nema mi ljepseg i izazovnijeg kada vidim zeni brasno u kosiPrava žena i ne koristi toster, doručak mužu domaći uštipci, palačinci obični, pohovani, slani, slatki
Ja nikada ne kupujem mljevenu plazmu, imam blender, imam oklagiju, a ako nemam ništa od toga imam flašuJA sam od svoje majke prvi put video kao mali da je uzela oklagiju i tako izmrvila keks , trebala je mlevenu plazmu da stavi a imala je dosta keksa i snasla se![]()
ja imam neki blin za prezle star 60+ godina, lepo melje i oraheJA sam od svoje majke prvi put video kao mali da je uzela oklagiju i tako izmrvila keks , trebala je mlevenu plazmu da stavi a imala je dosta keksa i snasla se![]()