ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
ono nedate mu van na pice , stalno mu provjeravate mobitel , nedate da pozdravi susjedu ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ja se nisam uopste ocenila. zasto nisam? ne znam nekako.
realno, dala bih sebi neku sesticu. mozda sest plus. al misim zar samu sebe tako da zakopam, na ocigledn cele forumske javnost? pa kako, aj reci kako?
mism sace dodju neke moje drugarice da kazu kako nisam sestica, bego najmanje osmica..i sve ce biti pichi..![]()
ono nedate mu van na pice , stalno mu provjeravate mobitel , nedate da pozdravi susjedu ...
ovaj tarzanski srpski nije dozvoljen na krstarici... samo cist srpski jezik i engleski jezik, pa biraj izmedju ta dva
moderatori, vrsite svoju duznost i sankcionisite sve koji ne postuju pravila istom merom
šta hvali...
jer nemože da se piše ko kako govori, il mora samo strogo književno ?
misim tu smo i mi neki koji neumemo a možda i nećemo, ili slapše govorimo književni
ovaj tarzanski srpski nije dozvoljen na krstarici... samo cist srpski jezik i engleski jezik, pa biraj izmedju ta dva
moderatori, vrsite svoju duznost i sankcionisite sve koji ne postuju pravila istom merom
gluperda sam tim se dičimnazalost, nisi razumeo poentu poruke ali ti si vec poznat po tome tako da nije strasno![]()
ono nedate mu van na pice , stalno mu provjeravate mobitel , nedate da pozdravi susjedu ...[/QUOTE]
ovo je vec bolest
gluperda sam tim se dičim
nažalost nisi skontala da se šalim, ali s obzirom da se ne brinem oko toga, nije strašno