jeste li platili nekad kurrvu

A za drugu sam se folirao da me interesuje njena persona zarad sexualnog ishoda. A trecu sam slagao da cu je voleti za uvek, u beskonacnom vremenskom periodu i da je nikada necu ostaviti- naravno zarad sexualnog ishoda. Jednoj sam rekao da ima smisao za humor (slagao naravno) zarad sexualnog ishoda. A mnogima sam sve ovo u jednom, naravno zarad sexualnog ishoda. Najskuplje je kada moras da dajes komplimente za novolakirane nokte, novu boju frizure (ups, nisam primetio nijansu) i td.

Нисам, али у томе је будућност. Кур*е су закон, не сере ти како те воли, не смара те, не покушава да манипулише, није ти извор стреса.. Ту се зна шта колико када како..

A najjeftinije su one, sto napravis : "ahaaaam ?" facu i slusas dok ti pirca o sebi, a ti ne kazes nista o sebi,a ona ni ne pita jer je ispunjena sobom, i prima se na misticnog muskarca :)

to je vec klasika :lol:
samo keve mi ja ni ne znam sta da pricam ... mozda jedino kakvo bi vrijeme moglo sutra biti ili ... stvarno drugo nesto sa nekim individuama nemam sta da pricam... jer vecina njenih tema su plitke a u drugoj vecini bi joj morao reci koja si ti budala ...

Нисам, али у томе је будућност. Кур*е су закон, не сере ти како те воли, не смара те, не покушава да манипулише, није ти извор стреса.. Ту се зна шта колико када како..

ma nja kako si ti vaspitano dete koje ne mozh' da zagubi dostojanstvo a ni ljudskos'

Back