- Poruka
- 85
na stranici famillytreedna mozete naruciti dnk testove . pa ako slucajno imate plave oci a roditelji smede bacite se na istrazivanje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
komso prvi...garantako imas smede oci a jos si visa od oca mozda je neki crnogorac uletio u kombinaciju
koliko ja znam,boja ociju je mnogo slozenija od toga koje su boje ociju roditelja, bar kod onih koji imaju razne kombinacijeu familiji.na stranici famillytreedna mozete naruciti dnk testove . pa ako slucajno imate plave oci a roditelji smede bacite se na istrazivanje .
Boja očiju može da se nasledi i od ranijih predaka. Ja imam smeđe, dok svi ostali imaju zelene, ali zato ličimo po nekim drugim karakteristikama.
Ako roditelji imaju smeđe oči dijete može imati svijetle, ali ako oba roditelja imaju svijetle oči dijete ne može imati smeđe.
ako oba roditelja imaju svetle oci dete ni pod razno ne moze imati tamne.
obrnut slucaj je moguc.
To sam i ja pomislio posle Persefoninog posta, al' kontam da se ne istrčavam kad već nisam prof. genetičar. Ako treba neko da najеbe, bolje vi nego ja.