Јесте ли као млади скидали капију?

Јесте ли?

• Нисам

glasova: 2 28,6%
  • Јесам

glasova: 3 42,9%
  • Нема тога ту где живим

glasova: 1 14,3%
  • Нисам упознат са овим

glasova: 3 42,9%

• Ukupno glasova
    7

Да ли је ово постоји тамо где живите и да ли сте скидали капију?
Danas vracaju mnoge stare obicaje koji su nekada bili cesci, pa onda decenijama gotovo zamrli ili bili totalno demode u vreme nakon industrijalizacije, da ne kazem potpuno seljacki...Ljude bi bilo blam da tako nesto rade(ne osudjujem samo konstatujem)...Danas i buducnosti ce se vracati kao interesantna tradicija...

Ja nisam nikada skidao kapije. :D

Ali jedne noci oko 3h ujutru ja stizem iz inostranstva kuci svojim autom i na sred puta stoji mala kapija,neko je skinuo mojoj komsiki,a ja umoran mrzelo me da izlazim da je pomeram i lepo predjem autom preko nje i udjem u moje dvoriste.

Malo sam odspavao i kada sam ustao cujem na ulici neku galamu ja izadjem i pitam zene sta se desilo a one kazu skinuli devojki kapiju nocas ajd sto su je skinuli ali sto su posle prelazili autom preko nje unistili skupu kapiju od kovanog gvozdja neki divljaci.

A onda se obrate meni i kazu mi jel vidis kakav je prostakluk kod nas i kakvih divljaka ima nemoj nikada da se vratis iz inostranstva da ovde zivis.

Ja nisam nikada skidao kapije. :D

Ali jedne noci oko 3h ujutru ja stizem iz inostranstva kuci svojim autom i na sred puta stoji mala kapija,neko je skinuo mojoj komsiki,a ja umoran mrzelo me da izlazim da je pomeram i lepo predjem autom preko nje i udjem u moje dvoriste.

Malo sam odspavao i kada sam ustao cujem na ulici neku galamu ja izadjem i pitam zene sta se desilo a one kazu skinuli devojki kapiju nocas ajd sto su je skinuli ali sto su posle prelazili autom preko nje unistili skupu kapiju od kovanog gvozdja neki divljaci.

A onda se obrate meni i kazu mi jel vidis kakav je prostakluk kod nas i kakvih divljaka ima nemoj nikada da se vratis iz inostranstva da ovde zivis.

a dobro makar ostave kapije :mrgreen: zamislite da kod dzipsija postoji takav običaj :mrgreen:

Back