jeste li kada preverile partnera ?

partnera sam prevarila ...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Itekako, samo to rade ''tiho i necujno'' i jos se hvale time opet tajno i necujno, najvise drugaricama. Treba se resiti takvih bitangi sto pre, na lomacu ili se ne zeniti, zivetu u celibatu ioanko se na taj nacin doprinosi covecanstvu, jer onaj koji ne stvara decu obicno stvara struju, pesme, naucne ludorije, najbolji primer toga je Tesla. Da se on brinuo jel ga zena vara i jurio da joj presece grkljan i dan danas bismo ziveli pod svecom, ne bi ovaj komp ni forum postojali.

Samo ruzna zena koju niko nece nikada nije prevarila partnera.

Vernost je MIT.
:rtfm:

Ma nije toliki mit bas, samo su takva danasnja vremena da mozes od svakoga ocekivati prevaru. Zene ovako deluje kao nevinasca, ne bi ni mrava zgazile, a ovamo gaze li ga gaze ili njih gaze. Mada i pre je bilo slicno, ode muz, potera volove da ore njivu, zena se trpa sa komsijom dok on rinta. Ima vernih siguran sam a da nisu ruzne, sa zenama treba biti dobar i voleti ih, jedino ako su neke bitagne bas, onda ih spaliti za nezahvalnost i nepravdu koju sprovode. Jer vecina prevara se desava zbog nedostatka necega, obicno ljubavi, paznje, nerazumevanja i slicnoga. I naravno zbog para, to se i ne treba spominjati.

Da sam neki baja u drzavi, zakonodavac, uveo bih da se kaznjava prevara.

Ma nije toliki mit bas, samo su takva danasnja vremena da mozes od svakoga ocekivati prevaru. Zene ovako deluje kao nevinasca, ne bi ni mrava zgazile, a ovamo gaze li ga gaze ili njih gaze. Mada i pre je bilo slicno, ode muz, potera volove da ore njivu, zena se trpa sa komsijom dok on rinta. Ima vernih siguran sam a da nisu ruzne, sa zenama treba biti dobar i voleti ih, jedino ako su neke bitagne bas, onda ih spaliti za nezahvalnost i nepravdu koju sprovode. Jer vecina prevara se desava zbog nedostatka necega, obicno ljubavi, paznje, nerazumevanja i slicnoga. I naravno zbog para, to se i ne treba spominjati.

Da sam neki baja u drzavi, zakonodavac, uveo bih da se kaznjava prevara.

Mislim da svi jednako varaju, ne bih nikad supruga prevarila, i ne bih volela da to on uradi!!!
I ja bih to uvela!!!

...I najruzniju zenu neko hoce...Vernost nije mit...Stvar izbora - uz pretpostavku da vecini razumnih bica samokontrola nije stran pojam...

Imam ja deco moja puno godina....I iskustva..

Prosao sam svasta i prosao sam sveta....Svakakvog...

Upoznao sam mnogo zena svih rasa, tipova i vrsta..

I nikada, ama bas NIKADA nisam sreo ni jednu APSOLUTNO VERNU.

Bilo je onih zena u zivotu za koje bi mnogi stavili ruku na panj da je 100% verna svom muzu...

I izgubili bi ruku...

Jer ja sam ZNAO ono sto oni nisu ni sanjali.....:per:

Netacno...

To ima veze sa licnoscu a ne izgledom...

Ima itekako veze sa izgledom.

Lepa zena svakodnevo se DOVODI U ISKUSENJE, stalno je salecu razni muskarci i ne moze stalno da odoleva...

I najtvrdji karakter tokom vremena popusti pred pritiskom.

Ruzne zene su uglavnom toga postedjene....

I iskompleksirane su zbog toga.

Pa se na prvoj stepenici sapletu....

Imam ja deco moja puno godina....I iskustva..

Prosao sam svasta i prosao sam sveta....Svakakvog...

Upoznao sam mnogo zena svih rasa, tipova i vrsta..

I nikada, ama bas NIKADA nisam sreo ni jednu APSOLUTNO VERNU.

Bilo je onih zena u zivotu za koje bi mnogi stavili ruku na panj da je 100% verna svom muzu...

I izgubili bi ruku...

Jer ja sam ZNAO ono sto oni nisu ni sanjali.....:per:

...Mnogi muskarci nikada nisu bili sa plavookom zenom, ne zato sto takve ne postoje, vec zato sto su, prema vlastitim afinitetima, birali iskljucivo zene crne ili zute rase...:)

Back