ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
ajmo malu igru istine . tema je anonimna dakle mozete biti iskrene ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajmo malu igru istine . tema je anonimna dakle mozete biti iskrene ...
to dode s vremenom ?
Samo ruzna zena koju niko nece nikada nije prevarila partnera.
Vernost je MIT.![]()
Ma nije toliki mit bas, samo su takva danasnja vremena da mozes od svakoga ocekivati prevaru. Zene ovako deluje kao nevinasca, ne bi ni mrava zgazile, a ovamo gaze li ga gaze ili njih gaze. Mada i pre je bilo slicno, ode muz, potera volove da ore njivu, zena se trpa sa komsijom dok on rinta. Ima vernih siguran sam a da nisu ruzne, sa zenama treba biti dobar i voleti ih, jedino ako su neke bitagne bas, onda ih spaliti za nezahvalnost i nepravdu koju sprovode. Jer vecina prevara se desava zbog nedostatka necega, obicno ljubavi, paznje, nerazumevanja i slicnoga. I naravno zbog para, to se i ne treba spominjati.
Da sam neki baja u drzavi, zakonodavac, uveo bih da se kaznjava prevara.
Vernost je MIT.![]()
Mislim da svi jednako varaju, ne bih nikad supruga prevarila, i ne bih volela da to on uradi!!!
I ja bih to uvela!!!
To kad si mlad i lud, sad kad sam u braku nema sansenema to s vremenom, budale uvek varaju! Za mene je brak svetinja
Vernost je MIT.![]()
da je javna znas kad bi bio ovaj rezultatajmo malu igru istine . tema je anonimna dakle mozete biti iskrene ...
...I najruzniju zenu neko hoce...Vernost nije mit...Stvar izbora - uz pretpostavku da vecini razumnih bica samokontrola nije stran pojam...
Netacno...
To ima veze sa licnoscu a ne izgledom...
Imam ja deco moja puno godina....I iskustva..
Prosao sam svasta i prosao sam sveta....Svakakvog...
Upoznao sam mnogo zena svih rasa, tipova i vrsta..
I nikada, ama bas NIKADA nisam sreo ni jednu APSOLUTNO VERNU.
Bilo je onih zena u zivotu za koje bi mnogi stavili ruku na panj da je 100% verna svom muzu...
I izgubili bi ruku...
Jer ja sam ZNAO ono sto oni nisu ni sanjali.....![]()
...Mnogi muskarci nikada nisu bili sa plavookom zenom, ne zato sto takve ne postoje, vec zato sto su, prema vlastitim afinitetima, birali iskljucivo zene crne ili zute rase...![]()
"Al svako oko jest varavo,
bilo ono crno, smedj, plavo...!"
malo je toga sto ja nisam uradila..
odavno zivim..![]()
...@Kotic je 2 godine mladja od mene...![]()
sve su zene k... ?