- Poruka
- 93.252
Da li ste gledali film CBGB iz 2013? To je film o klubu u Njujorku odakle je krenuo pank a kasnije i new wave.
Evo trejler kao podsetnik
Evo trejler kao podsetnik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad ovo nema veze sa muzikomOk, pogledala sam skraceni deo koji nas upucuje na radnju filma (eng.pri. trejler)
Izgleda interesantno, zanimljivo, aali to nije film koji bih pogledala, a da se ne prikazuje na teveu
Odmah kad sam cula taj bariton, znala sam da glumi Alan Rikman i ovo ovom filmu diže ceenu, ali za malu nijansicu
Bio bi ovo dobar film da je bolje uradjen
To kaze moje oko i sesto čulo kad procenjujem filmove po skraćenom delu koji nas upucuje na radnju filma
: )
Sta je ispaloCBGB (čita se sibidžibi) je skraćenica za Country Blue Grass Blues što je bila originalna ideja koja muzika da se svira. ALi ispalo je nešto drugo...
umesto kantri i bluza za koje vlasnik nije mogao da privuče izvodjače se opredelio da pusti klince da drndaju iako nisu dobri muzičari. Oni su privukli posebnu grupu posetilaca i tako je praktično nastao Punk muzički pravacSta je ispalo
Stavi ako mozes u spojler
Hahah, pa lepopa umesto kantri i bluza za koje vlasnik nije mogao da privuče izvodjače se opredelio da pusti klince da drndaju iako nisu dobri muzičari. Oni su privukli posebnu grupu posetilaca i tako je praktično nastao Punk muzički pravac
Film je odlično uradjen jer je baš tako bilo. To nije fikcija već prepričavanje pravih dogadjajaOk, pogledala sam skraceni deo koji nas upucuje na radnju filma (eng.pri. trejler)
Izgleda interesantno, zanimljivo, aali to nije film koji bih pogledala, a da se ne prikazuje na teveu
Odmah kad sam cula taj bariton, znala sam da glumi Alan Rikman i ovo ovom filmu diže ceenu, ali za malu nijansicu
Bio bi ovo dobar film da je bolje uradjen
To kaze moje oko i sesto čulo kad procenjujem filmove po skraćenom delu koji nas upucuje na radnju filma
: )
rokenrol je krenuo znatno ranije. Kada se pojavio bio je za sablažnjivanje. Iz današnje perspektive izgleda izuzetno mlakoHahah, pa lepo
I tako je nastao rokenrolol
Jel si pogledao behemian rapsodi, ili kako vec se zoverokenrol je krenuo znatno ranije. Kada se pojavio bio je za sablažnjivanje. Iz današnje perspektive izgleda izuzetno mlako
Ono što je danas sinonim za rokenrol je fenomenalno prikazano u HBO seriji Vinil, za koju sam takodje malopre otvorio temu
https://forum.krstarica.com/threads/rock-roll-was-real-hbo-serija-vinyl.936109/
nisam, dobro si me potsetila da pogledam. Čim ga odgledam otvoriću temu, ako neko drugi ne otvori u medjuvremenu. Fredi Merkjuri je priča za sebe.Jel si pogledao behemian rapsodi, ili kako vec se zove
I kako ti se to cini