Jeste chuli za mushkarca...

pa ovako
ja sam cesto reko jeste da mogu takav da budem
zato sto se zensko posle par meseci automatski ponasa ko da mi je majka
e sad ako ona na posetku to sve radi prelazi u naviku pa onda posle par godina kad se malo trgne i otrezni
e onda joj takav vise ne valja
kako se prema osobi od pocetaka postavis to je jako bitno

Da a kako vi nebi rekli " chekaj bona i uspori malo "

Koji nemrda ni tukijem po kutji i koji zahteva da je sve zhenin poso dok on posle posla odmori a zatim ide da njeguje svoj hobi da bi uvece od supruge koja je mrtva umorna ochekivao da mu prodrma mooda. Zhena mu mjesecima netje da mrda mooda a on zauzvrat zheni sad pravi scene i govori da ima shvalera. Jel on gloop chovek?

Ako žena sama odluči da neće da radi onda nije glup nego pametan, ako oni zajedno odluče da ona ne radi i ona se složi sa tim onda bi trebalo da se dogovaraju, a ukoliko ona radi a on se tako ponaša onda nije ok i ne bih tako mogao da živim.

Koji nemrda ni tukijem po kutji i koji zahteva da je sve zhenin poso dok on posle posla odmori a zatim ide da njeguje svoj hobi da bi uvece od supruge koja je mrtva umorna ochekivao da mu prodrma mooda. Zhena mu mjesecima netje da mrda mooda a on zauzvrat zheni sad pravi scene i govori da ima shvalera. Jel on gloop chovek?
zasto iznosis nasu intimu mrs iz kuce!!!

Nije on gloop čovek, ona je glupa jer sve to trpi. Taman da je jedini na svetu, ne bih mu titrala... Mada ni ovaj moj nije mnogo bolji, ali bar ne gunđa mnogo...

jel flurasa? :lol:
internet_dc18d3_1603391.jpg
(((

Back