..Jesmo mi Stranci jedno Drugom?

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.017
Da nije bilo ovog citata jedne nase voljene i cenjene forumasice iz Jurine pesme,ne bi otvorio ovu temu..

..."koliko puta si ljubila stranca i bila kao ptica kraj coveka koji ne leti do tvojih visina i ne zna tajnu skrivenu u tebi...
...ti si u telu punom zelja, sa usnama zeljnim iznenadjenja..."

Bas me je postaklo na razmiljsanje, sta vi mislite...?
Koliko smo daleko a tako blizu?Nepoznati nama a i bliski i svesni toga.:)

Poslednja izmena:
Da nije bilo ovog citata jedne nase voljene i cenjene forumasice ne bi otvorio ovu temu..

..."koliko puta si ljubila stranca i bila kao ptica kraj coveka koji ne leti do tvojih visina i ne zna tajnu skrivenu u tebi...

kukuuu...ti da se pod hitno muzicki obrazujes

Da nije bilo ovog citata jedne nase voljene i cenjene forumasice ne bi otvorio ovu temu..

Mogo bi jure stublić da je tuži za povredu autorskih prava :lol:

Da nije bilo ovog citata jedne nase voljene i cenjene forumasice iz Jurine pesme,ne bi otvorio ovu temu..

meni se njake na te fazone kao ona cuva u sebi neke tajne u dubinama,shatro zna ih poznaje se,i cuti o tome,ceka da joj pravi nadje zicu,i udavi njom

sta imas da upoznajes blisko bice.... ako ga u trenu ne prepoznas bez otvaranja usta, mozes zivot smatrati promasenim....druga je prica dal cete uspostaviti onaj odnos da cete imati stepen vise bliskosti... nekad je dovoljno znati da zivi tu negde pored tebe.

Na to sam i mislila, nekad se desi prepoznavanje trenutno i osetiš kao da nekog znaš milion godina, oduvek i večno, kao u ogledalu, a nekog koga poznaješ godinama ne poznaješ zaista.
Kada se desi ovo prvo, prepoznavanje onda ta osoba postaje važnija od svih drugih jer dirne nešto na podsvesnom nivou i pokrene jedan neopisiv uragan u nama a da nemamo razumno objašnjenje bez obzira u kom pravcu ide taj odnos da li se ostvari.

Poslednja izmena:
Nekad upoznas nekoga koga oduvek znas, ali to nije pravilo, vecina komunikacije je povrsna ili tendenciozna.

Da : )) Evo jedan copy paste lakše mi je tako.
Njih dvoje se ne poznaju ali pri prvom susretu, brzinom svetlosti osete kao da se poznaju ceo život.
Ma kakav život, poznaju se kroz čitavu večnost, uvek i oduvek.

Prepoznavanje je snažno i trenutno, mentalno se prepliću i dopunjavaju kao jedno jedinstveno biće.
Neopisiv osećaj ih preliva da su vekovima jedno uz drugo , preživljavajući hiljade dobra i zla zajedno,
gotovo da će svakog trena početi da izranjaju drevne slike kao na filmskom platnu.
Ushićenje, zanos, naše biće, naša duša sama
Njih dvoje se zaista i poznaje, imaju konkretne zajedničke dogadjaje, emocije, srećice i patnjice koje su proživeli sada i ovde.
Znaju kako ovaj drugi diše, kako razmišlja, šta ga ljuti a šta raduje.
Unapred mogu nepogrešivom preciznošću da osete šta će ovaj drugi da kaže, kad će da se razbesni ili rasplače a kada da se smeje.
Ali imaju neverovatan osećaj da je osoba preko puta potpuni stranac, dalek i leden, krajnje nepoznat.
Šta se zapravo dogadja u prvom slučaju a šta u drugom?
Potpuno je nebitno kako se odnos završava i u prvom primeru, mene zanima sam taj trenutak kad shvatamo jedno ili drugo:
Da stranca poznajemo zapravo večno, i da blisko biće nismo upoznali nikad.

.

Poslednja izmena:

Back