Jesmo li na spisku

Stipu tu suplju pricu, nego trzni mi svoje ime, prezime, ime oca i godinu rodjenja na pp da ti provjerim jesi li na spisku.

Pa ako nisi, da i ti dodjes na more da se okupas ko co'ek. :lol:

Ima meni ko da proveri da hoću da mi se proveri da li ste me skinuli sa "tjeralice". Rođaka mi je udata za visokog zvaničnika HMUP-a, ali mene boli kuratz za vas i vaše "tjeralice". Doći ću ja sam u Zagreb, kada vas budem "tjerao", pa ću da proverim tu "tjeralicu". :mrgreen:

NEJAČ :worth:
sprsku decu bacaju lavovima, srpsku decu kače o kuku za piliće :sad2: (RTS)

Kao što je neko rekao:

Možeš mi sve pričati, ali lupetati da su Krajišnici bili nejač, svakako ne. Elem, 4 godine su držali Hrvatsku u totalnoj komi, proterali sve Hrvate i iz severnog i južnog sektora... Može li se onda za njih reći da su nejač? Ja ovde ne pričam o civilima nego o vojnicima, odnosno borcima za "vaskoliku RSK".
Pomažnjavali su svu TO, dobijali oružje od SDB Srbije, Srbija im je dala najelitniju jedinicu ikada formiranu na JU ratištu = Crvene beretke, onda Bele orlove, itd...

Elem:

Елем колико је припадника усташке емиграције слетело на аеродрмо Плесо 1990. године о чему је извештај доставио председништву СФРЈ савезни секретар за унутарашње послове ?
Ко би после ових изјава у свету остао равнодушан ?
Ко, реци ми јел би ти смео слободно ноћу да се крећеш и мирно да спаваш после оваквих изјава људи из врха хрватског режима да си нпр. Југословен или Србин ?

Možeš ti sada da serendaš koliko hoćeš, ali Dok je Don tamo snajperisao vi ste imali noćne more.

Tema nije plačipichkajuća. Tema je upozorenje poštenim Krajišnicima po onoj staroj: "Ne veruj Latinima, ni kada darove nose".

Тачно - само будала може да оде код жутог олоша да ПРОВЕРИ ДА ЛИ ЈЕ НА СПИСКУ - то је исти штос као што су захтевали да се поднесе са пуним подацима и са документима које имаш захтев ЗА ПОВРАТАК ОТЕТЕ ИМОВИНЕ - и шта је било од тога, НИШТА. Они су у ствари хтели само да имају СПИСКОВЕ и да буду сигурни где ће да навале на даљу отимачину.

Исто тако и ово - свако ко се зезне па оде да проверава - само ће им оставити детаљне податке ГДЕ МОГУ ДА ГА НАЂУ ДА ГА ИСПОРУЧЕ УСТАШАМА...

Poslednja izmena:
on je bio nejač koja je oslobađala sarajevo od okupacije biljaka, životinja, ljudi i zgrada ;)

eeee- vec vidjeni literarni pokusaji

oslobadjali sarajevo od sopstvenog naroda nisu sigurno :kafa:

zna se koga su sve muslimanski snajperi gadjali ... i ne samo snajperi ...

Tako je. :ok:

SARAJEVO - Uskoro će punih 14 godina od kada je snajperista sa zgrade "Lorisa" na Trgu Pere Kosorića, današnjem Trgu heroja, u srpskom dijelu ratom podijeljenog Sarajeva, Grbavici, ubio dvije djevojčice koje su igrale lastiša, za zločin niko nikada nije odgovarao.

Na Grbavici u ulici Rave Janković 11. marta 1995. godine ispred zgrade na broju 59 dok su igrale lastiš ubijene su desetogodišnja Milica Lalović i devetogodišnja Nataša Učur. Bila je to njihova posljednja igra, osam mjeseci prije dejtonskog mira.

Djevojčice su odmah prevezene u bolnicu Kasindo, a prema zapisniku iz bolnice, Milica je dovezena mrtva, dok je Nataša umrla 15 minuta nakon prijema.

- Ko zna koliko ih je snajperista posmatrao i oko 15 časova i 30 minuta odjeknula su dva pucnja - svjedočio je Milan Pavlović koji kaže da je snajperista uhapšen, ali da mu nikada nije suđeno.

Prema svjedočenju Sarajke Fatime Bajramović dvije djevojčice ubio je borac 101. brigade tadašnje Armije RBiH, Sejo Piskić.

Piskić je rođen 1956. godine u Gračanici, a svjedoci pričaju da se javno hvalio kako je iz snajpera ubio djevojčice i još 20 Srba u sarajevskom naselju Grbavica.

Tih dana Alija Izetbegović je javno govorio da zna da su ubijene djevojčice, ali da to za njega nisu Srbi nego građani Sarajeva.

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/17749/lat/Snajperisti-ruka-na-obaracu-nije-zadrhtala.html

NEJAČ :worth:
sprsku decu bacaju lavovima, srpsku decu kače o kuku za piliće :sad2: (RTS)

Kao što je neko rekao:

Možeš mi sve pričati, ali lupetati da su Krajišnici bili nejač, svakako ne. Elem, 4 godine su držali Hrvatsku u totalnoj komi, proterali sve Hrvate i iz severnog i južnog sektora... Može li se onda za njih reći da su nejač? Ja ovde ne pričam o civilima nego o vojnicima, odnosno borcima za "vaskoliku RSK".
Pomažnjavali su svu TO, dobijali oružje od SDB Srbije, Srbija im je dala najelitniju jedinicu ikada formiranu na JU ratištu = Crvene beretke, onda Bele orlove, itd...

Elem:

Goloruka nejač "se oslobađa ustaške okupacije":

Daj mi navedi bilo koju operaciju te dve jedinice ako već tvrdiš da su najelitnije.

Nisam se "motao", nego sam vas **** u zdrav mozak mojim snajperom.
Mnogo ste me puta jurili, i uhvatili me.................al' za kuratz. :lol: To vas je izluđivalo. ;)

Toliko sam vam uterao strah u kosti da ste počeli da zazirete od zaduživanja snajpera, jer ste znali da vas čeka srpski Vaslilij Zajcev. :per:

snajperisti su naj veće kukavitze u vojsci a vijerojatno i u životu."Čega se pametan stidi budala se ponosi":cool:

Inace, samo da kazem, da ste mi se na... popeli s tim kako vas je Beograd onomad izdao.

Trebalo je valjda da zabrazdimo da zauzmemo Zagreb, pa da nas jos tad pojure kao 1999. pa da vidim gde biste onda sklanjali zene i decu.

U Bugarsku? :dontunderstand:

Nemoj da vrijeđaš. Biti snajperista nije značilo pucati na civile. A muslimansku stranu uopšte nije interesovalo da li puca na civile ili vojnike. Tako su cijelo vrijeme rata pucali sa PAM-ovima na srpska naselja sa Igmana.

Mojih je šestoro ubijeno na kućnom pragu samo zato što su bili Srbi. Ubile su ih dojučerašnje komšije. Sarajevo ...:bljak:

Sad si mu ti prepoznavao mete pa ga braniš???Kakva je razlika što je netko vojnik a netko civil??snajperista je na sigurnom a ubija ljude daleko od linije.to je kukavičluk "neopevani".:cool:
p.s.tvoja je tragedija velika ali nažalost nisi jedini

Sad si mu ti prepoznavao mete pa ga braniš???Kakva je razlika što je netko vojnik a netko civil??snajperista je na sigurnom a ubija ljude daleko od linije.to je kukavičluk "neopevani".:cool:
p.s.tvoja je tragedija velika ali nažalost nisi jedini

Griješiš. Pa nije to kao u filmovima, ni snajperista nije na sigurnom, i on je meta kao i ostali. Znaš li koliko su bile udaljene linije na sarajevskom ratištu? Isto tako postoje snajperisti koji su bili vrhunski borci.

Back