BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Nema slobodnih zemalja - SVE su okupirane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mali a slobodan nikada nije postojalo dok veliki a slobodan i jeste donekle.Nema slobodnih zemalja - SVE su okupirane.
Komsija ako ti neko j*ebe zenu jesi li ti namagarcen?Не, зато што окупација искључиво значи војно запоседање одређене територије.
Zasto bi bio namagarcen?? Ne razumem??Komsija ako ti neko j*ebe zenu jesi li ti namagarcen?
Tvoje a drugi je ima to je slucaj i sa okupacijom.Nase drzave a drugi nam soli pamet.Zasto bi bio namagarcen?? Ne razumem??
To ne znaci da si namagarcen nego da si silovan.Tvoje a drugi je ima to je slucaj i sa okupacijom.Nase drzave a drugi nam soli pamet.
Da uprostim, niko nas ne pita za nase misljenje.To ne znaci da si namagarcen nego da si silovan.
By vucicTema je jako ozbiljna nije kenjanje
Dakle ja tvrdim da su Srpska i Srbija okupirane drzave
U kom smislu je Iran slobodan a ti nisi? Mislim realno kakva je to sloboda kada im je i Srbija delovala dovoljno dobro za azil,što smo videli kad su tokom bezviznog režima avioni sletali puni a vraćali se prazni . Ili ti pod slobodom smatraš mogućnost da se malo kurčiš u spoljnoj politici dok kod kuće živiš po obrascu koji ti je drugi odredio bez ikakvog uticaja čak ni formalnog na svoju individualnu slobodu.Srbija nije slobodna zemlja i to malo vise neslobodna nego druge zemlje. Iran je slobodna zemlja i evo sta im se desava.
Okupacija je stanje duha. Vise je kriv onaj koji je okupiran nego sam okupator
Tema je jako ozbiljna nije kenjanje
Dakle ja tvrdim da su Srpska i Srbija okupirane drzave