LorneMalvo
Domaćin
- Poruka
- 3.346
Tema je jako ozbiljna nije kenjanje
Dakle ja tvrdim da su Srpska i Srbija okupirane drzave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne baš okupirane ali sa primesama neokolonijalizma jer ipak se rdovno i pozicija i opozicija nalazi sa određenim ambasadorima kako bi dobili smernice za svoja mišljenja.Tema je jako ozbiljna nije kenjanje
Не, зато што окупација искључиво значи војно запоседање одређене територије.
Pa da ministri u vladi Srpske redovno posjecuju ambasade i podnose izvjestaje i dobijaju direktiveNe baš okupirane ali sa primesama neokolonijalizma jer ipak se rdovno i pozicija i opozicija nalazi sa određenim ambasadorima kako bi dobili smernice za svoja mišljenja.
Ajde Pokahontas, smirela...Deo teritorije Srbije je okupiran od Šošonerije podržane zapadnim zemljama.
Deo teritorije Srbije je okupiran od Šošonerije podržane zapadnim zemljama.
Alo bre seljaci, pa ono kasu Ameri ratovali sever jug kuratz palatz
Pa to bilo da se i crnci i belci pretvore u crnce
Missim da rmbaš za 200 eura
Jel vi missite da običan Amerikanac ima neka veća prava od prosečnog Bosanca iz ugla Bankara?
Molim da mi ne odgovaraju naturalizovani AmerBosanci koji NAJVEĆU ĆURKU OKAČE NA FEJSBUK
A Svetog Arandjela ostavili babi uBosni
Nismo čitaliВећ сам довољно пута одговорио на ово питање, а не волим да понављам.
Неоправдани изостанак, смањује ти се оцена из владања...Nismo čitali
Postoji procenat populacije koja misli samo na svoje dupe.Vidi danasnji politicari su nesto poput vidkun kvislinga,dozvoljeno im je da lupetaju,kradu,zamajavaju narod,ali direktive ambasada i reforme mmf i svjetske banke su moraju provoditi
a iza tih reformi ostaje samo pustos,sve je gore i gore ,demografski i ekonomski su nas razorili,narod se raseljava ,djeca se ne radjaju
"Srbija na meti 60 stranih službi"Ne baš okupirane ali sa primesama neokolonijalizma jer ipak se rdovno i pozicija i opozicija nalazi sa određenim ambasadorima kako bi dobili smernice za svoja mišljenja.
alo bre popravljaj mi ocenu iz vladanja da te ne nabodem, samo probaj da pozoveš matorce na razgovor!Неоправдани изостанак, смањује ти се оцена из владања...
Нерасправљајсесњимнабодигаааааа, набодигаааа, набодигаааа-ааа!alo bre popravljaj mi ocenu iz vladanja da te ne nabodem, samo probaj da pozoveš matorce na razgovor!
Nisi jedini, još nekoliko miliona ljudi u Srbiji sumnja u isto.Tema je jako ozbiljna nije kenjanje
Srbija nije slobodna zemlja i to malo vise neslobodna nego druge zemlje. Iran je slobodna zemlja i evo sta im se desava.Tema je jako ozbiljna nije kenjanje