Jesmo li MI Balkanci uopšte NORMALNI?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Ako pogledamo ime se bave, o čemu raspravljaju i koje probleme imaju NORMALNE države, a oko čega se mi glođemo?
Imaju li narodi na ovom prostoru ikakvu ideju šta da rade sa sobom?
Izgleda kao da im je nedostatak ideje i pogleda na dugi rok toliko očigleda da je vrlo upitna održivost samog njihovog opstanka ovde.
U tom smislu, možda postoje druge mogućnosti za dalji razvoj ovog područja.
Tj. da se ovo područje može razviti tako što ovim narodima upravljaju drugi narodi, ili dovođenjem drugih naroda ili potpunim ispražnjivanjem područja zarad obnavljanja flore i faune.
Ili da se nešto temeljno promeni u glavama ovih naroda, pa da sami pronađu put za bolju budućnost i opstanak

Poslednja izmena od moderatora:
Ako pogledamo sa čime se bave, o čemu raspravljaju i koje probleme imaju NORMALNE države, a oko čega se mi glođemo? Možda bi bilo najbolje sve ovo spržiti napalmom, preorati i posaditi englesku travu koju bi pasli jeleni, košute i srne?
Nemoj, čekaj, stani, nije još za napalm. Stogodišnja britanska diktatura bi nas civilizovala.

Ako pogledamo sa čime se bave, o čemu raspravljaju i koje probleme imaju NORMALNE države, a oko čega se mi glođemo? Možda bi bilo najbolje sve ovo spržiti napalmom, preorati i posaditi englesku travu koju bi pasli jeleni, košute i srne?

Pa ja sam to davno predlozio ali moramo nesto ipak prihvatljivije uzeti. Npr. iseljenje iz Srbije, trajno, i Balkana naravno. Treba razvodniti te ludacke gene sa drugim narodima koji nisu sa Balkana, a druge pustiti ovde.

Pa ja sam to davno predlozio ali moramo nesto ipak prihvatljivije uzeti. Npr. iseljenje iz Srbije, trajno, i Balkana naravno. Treba razvodniti te ludacke gene sa drugim narodima koji nisu sa Balkana, a druge pustiti ovde.

Ajde ti prvi, pa ćemo te mi stići.
Javi se kad stigneš da budemo sigurni da si stigao gde si posao

Pošto nismo uspeli da ovaj idealni kutak kugle pretvorimo u najbolje mesto za život, sve ih raseliti u neki melting pot, a ovde dovesti Angle, Sase i Istočne Gote i dati im šansu

Back