Jesi li pouzdan?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko vam je bitno da je partner pouzdana osoba i šta to vama konkretno znači?

osoba od poverenja? da se možemo osloniti?
da joj možemo verovati? da će uraditi to što kaže? odgovorna?
da se osećamo sigurno pored nje? ...

Koliko je to važno? Koliko više gledamo to podsvesno/svesno kada se upoznajemo sa nekim, a koliko izgled?
kada se upoznajemo gleda se sve ..meni je pri vrhu da mi je partner pouzdan i od poverenja..da je odgovoran i da stoji iz onog sto kaze i radi
da mozemo da se dogovaramo i da znam da ce ono sto se dogovorimo i da uradi ili da bude tako ..podrazumeva se da je to obostrano

Koliko je to važno? Koliko više gledamo to podsvesno/svesno kada se upoznajemo sa nekim, a koliko izgled?
nikada ne možemo verovati da ono što neko kaže sto posto stoji iza toga.
dešava se i to da su ljudi dugi niz godina pouzdani i onda im se nešto desi i više nisu pouzdani ni promil
odgovorna mogu biti samo kada su u pitanju deca i finansije.
za ostalo ne mogu da se zakunem da ću biti, ukoliko se okolnosti izmene toliko na moju štetu da i odgovornost prema datoj situaciji postane upitna

Kada se vidi da je muškarac pouzdan, razuman, osetiš da se možeš osloniti, to je jako privlačno ! da kažem sexy.
Kod mene može u drugi plan da stavi neke druge manje lepe stvari, i izgled na primer.
isto, ali iza pouzdanog muškarca obično viri neki kontrolfrik
prvo je sebe uspeo da ukroti, postao je pouzdan a onda ide redom….

pa sad, nisam uspela da uvatim vezu do sada, ali hvala na hintu he he
porazmisliću
ali deluje mi da ne, to je prosto osobina ličnosti da si pouzdan. očekuješ naravno od drugog da to bude
Da znam,
što se više razmišlja i analizira u oblasti medjuljudskih relacija veće su šanse da se stigne do pogrešnog zaključka…
tako da iznosim svoje mišljenje, ne mora da znači da je ispravno

Мени је јако битно. Код мушкарца ми је најважније какав је отац, син, брат, друг. То највише говори о њему.

Много значи али стварно Много.

п.с. Ја нисам такав па то има још већу специфичну тежину.

Poslednja izmena:
Много значи али стварно Много.

Дакле, тему коментаришу само жене, и таман кажем себи како ћу да сачекам још пар женских коментара о поузданости, па да прокоментаришем како су требале да отворе тему на ПДФ Жене и ти упаднеш и упропастиш ми концепцију.

ko je izdržao da godinama bude stabilno - otac drug brat muž treba mu poveriti vodjenje države.
Битно је и какав је као бивши пртнер, ппоготово ако са бившом има децу. Да је не пљује около, да није огорчен, да има поштовања, да је спреман и да јој помогне ако има проблем. И обрнуто важи, наравно.
Не би могао да ми импонује мушкарац који је озлојеђен и мрзи бившу.

Дакле, тему коментаришу само жене, и таман кажем себи како ћу да сачекам још пар женских коментара о поузданости, па да прокоментаришем како су требале да отворе тему на ПДФ Жене и ти упаднеш и упропастиш ми концепцију.

Читао уводни пост. Откуд сам знао??!

Teškima treba oslonac.

tebi ne treba pouzdana osoba?
Naravno, ali čovek se prvo oslanja na sebe. Jer kad neko kaže "meni treba oslonac", prvo što pomislim je da ne stoji najbolje na svojim nogama.
pa dobro, cela ličnost uslovljava ko smo, pouzdanost je jedna od.
Nekada je pouzdanost maska za nesigurnost, deluje pouzdano, ali je nesiguran.
Zato treba uvek i najviše se oslanjati na sebe, na žalost je tako.
Ne na žalost nego hvala bogu da je tako. Osloncu može da dosadi naslanjanje pa padnemo na leđa.

Naravno, ali čovek se prvo oslanja na sebe. Jer kad neko kaže "meni treba oslonac", prvo što pomislim je da ne stoji najbolje na svojim nogama.

Ne na žalost nego hvala bogu da je tako. Osloncu može da dosadi naslanjanje pa padnemo na leđa.
pa dobro ako tako uzmemo, ništa nije doveka, pa ni lepota

Back