L
Lik
Gost
niko vise ne slusa irsku i skotsku muziku?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lik:niko vise ne slusa irsku i skotsku muziku?
Dosta receno ;(Stoorbak:Lik:niko vise ne slusa irsku i skotsku muziku?
PA zar ne vidish da se na forumu vode konversacije samo o onom mrtvom EMINEMU i nishta vishe, cak su poceli i da pljuju i po r'n'r', a o reggae ne smem ni da pomislim!!!!!!
p0z
skrbina:Slusam Croahan i Ortodox celtse ali ne znam dal to vrednujes kao Irsku muziku.Irish Pub i tamno pivo su zakon
ja je obožavam,i to onu pravu irsku a ne neke varijacije.i potpuno si u pravu.ja trenutno mogu da se setim samo još jedne osobe za koju sigurno znam da sluša ovu vrstu muzike.Lik:niko vise ne slusa irsku i skotsku muziku?
Koji je tvoj problem.Stoorbak:Lik:niko vise ne slusa irsku i skotsku muziku?
PA zar ne vidish da se na forumu vode konversacije samo o onom mrtvom EMINEMU i nishta vishe, cak su poceli i da pljuju i po r'n'r', a o reggae ne smem ni da pomislim!!!!!!
p0z
niko vise ne slusa irsku i skotsku muziku?
PA zar ne vidish da se na forumu vode konversacije samo o onom mrtvom EMINEMU
ja ne znam i kad je ikad pocela ovde da se slusa...moj drug slusa skotsku belle and sebastian,camera obscura i sl sranja...meni je fina pesmica love my jean...al su mi malo :???:niko vise ne slusa irsku i skotsku muziku?
:shock:ja ne znam i kad je ikad pocela ovde da se slusa...moj drug slusa skotsku belle and sebastian,camera obscura i sl sranja...meni je fina pesmica love my jean...al su mi malo :???:
Mogli bi stvarno da organizujemo forumashko okupljanje u Lazi, pa da zajedno posetimo nasu Lizu... nema je odavno...sve bih ja vas u Lazu...
bilo bi lepo da je mrtav