Jesam li ja jedina koja ne place dok gleda tuzne filmove? Znaci li to da sam bezosecajna il sam samo realisticna?

Na ovo pitanje me asocirala neka tema o Titaniku, zbog koga su mnoge moje prijateljice ronile suze i posle 10x gledanja istog. Prisetila sam se tinejdzerskih dana i filmova, poput Prohujalo s vihorom, Sjaj u travi , itd... u tami biskopa, moje drugarice ridaju, ja, mrtva ladna razmisljam je l bih trebala da zaplacem ,ajd da mislim na mrtvu macku, al jok, ni suzicu da pustim... pa se zapitah, jesam li ja to bezosecajna il samo previse realana i svesna da price na platnu nisu real zivot.
Никад се ти удати нећеш...:(

A je l se važi to sto cmizdrim kad gledam emisije sa decom iz Domova, bolnice zamentalno obolele u očajnom stanju.. ? Znaci,realna desavanja .
И то ти је недостатак; само- тог ниси свесна... :lol:
Сад се нешто мислим- како си ти уопште жива...?!:mrgreen:
Сад размисли о оном Исусовом- "блажени су нишчи духом"...:roll:

И то ти је недостатак; само- тог ниси свесна... :lol:
Сад се нешто мислим- како си ти уопште жива...?!:mrgreen:
Сад размисли о оном Исусовом- "блажени су нишчи духом"...:roll:
Mislim da Isus voli nas,grešne, više nego sasvim *blažene niščim duhom* Et, živi se ..ludo ,pa živi,kažu u mom selu :D

Na ovo pitanje me asocirala neka tema o Titaniku, zbog koga su mnoge moje prijateljice ronile suze i posle 10x gledanja istog. Prisetila sam se tinejdzerskih dana i filmova, poput Prohujalo s vihorom, Sjaj u travi , itd... u tami biskopa, moje drugarice ridaju, ja, mrtva ladna razmisljam je l bih trebala da zaplacem ,ajd da mislim na mrtvu macku, al jok, ni suzicu da pustim... pa se zapitah, jesam li ja to bezosecajna il samo previse realana i svesna da price na platnu nisu real zivot.
Mislim da si samo zaspala na pocetku svakog filma

Ok, ja cu nastaviti da trazim smisao svog zivota i krucijalnog pitanja : kako sam ja uopste i ziva sa takvim nedostacima :D
На нека питања боље је не пронаћи одговор... :lol:
Поздрав, и извини на мало шале...:kpozdrav:

Back