Jesam jak, ali nisam od kamena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Muskarac do 30-te se pati, radi ko konj i nesto stvori, zena do 30-te radi lagan posao i menja tipove (neka manje neka vise), sminka se, kad izlaze nikad nista ne placa i opet nista nema, jer radi lagan posao koji je slabo placen.

Ona se uda za tog koji je nesto stvorio i jos je toliko drska da mu sere-nda satima i danima kako nista nije stvorio.

Sta mislite zasto muskarci nisu zasticeni u takvim hororima koje prozivljavaju danima, godinama?

Muskarac do 30-te se pati, radi ko konj i nesto stvori, zena do 30-te radi lagan posao i menja tipove (neka manje neka vise), sminka se, kad izlaze nikad nista ne placa i opet nista nema, jer radi lagan posao koji je slabo placen.

Ona se uda za tog koji je nesto stvorio i jos je toliko drska da mu sere-nda satima i danima kako nista nije stvorio.

Sta mislite zasto muskarci nisu zasticeni u takvim hororima koje prozivljavaju danima, godinama?
kad ne zna sta hoce,tako mu je..nema to veze sa snagom..ni zastitom...

Radim lagan posao, na zaradu se ne bunim, ima je i vise nego dovoljno.
Ne izlazim.
Imam svasta nesto.
Nikome ne seren-dam, kako ti kazes.
A i ako mi ikad padne na pamet da pocnem kada budem udata za nekog, radije cu se razvesti...tako da horor nece prozivljavati on, a ni ja...
E, Sinnke, gde li onda ja spadam?

Radim lagan posao, na zaradu se ne bunim, ima je i vise nego dovoljno.
Ne izlazim.
Imam svasta nesto.
Nikome ne seren-dam, kako ti kazes.
A i ako mi ikad padne na pamet da pocnem kada budem udata za nekog, radije cu se razvesti...tako da horor nece prozivljavati on, a ni ja...
E, Sinnke, gde li onda ja spadam?

Pa po ovome si normalna, ali ko zna kakva ces biti u braku.

Ja sam odavno za to da se pre stupanja u brak izbroji koliko je ko imao gaća na dupetu pre ulaska u isti.
Naježim se kad čujem "ovaj stan sam stekla u (b/m)raku"

Ja sam odavno za to da se pre stupanja u brak izbroji koliko je ko imao gaća na dupetu pre ulaska u isti.
Naježim se kad čujem "ovaj stan sam stekla u (b/m)raku"

Da, da ne verujes. Ae da se naradila godinama u tom stanu pa i da uzme pola, nego je muz oblaci hrani pere i jos ima obraza biti takva. Ma ja bi to najurio u ku-rac i zivio svoj zivot kao pravi cocafa, kad vec ne mozes napraviti dogovor.

Ma svaku takvu treba vratiti mami i tati, pa nek njih ye-be u mozak oni su je i vaspitali pa nek oni i trpe.

Pa po ovome si normalna, ali ko zna kakva ces biti u braku.

Prvo što počnu da rade po tudjoj gajbi je da premeštaju ormane s leva na desno a kauč nekako izmedju stola i ulaznih vrata, pa se zayebala u proceni pa vrati orman iza kreveta a vrata će da zazidamo pa će da napravimo nova na nosećem zidu...
To je priroda tako udesila i mi tu ne smemo da se mešamo, sem da pomeramo nameštaj.
Naravno, to funkcioniše jedino ako snajka i svekrva imaju isti izopačen smisao za raspored stvari.

Prvo što počnu da rade po tudjoj gajbi je da premeštaju ormane s leva na desno a kauč nekako izmedju stola i ulaznih vrata, pa se zayebala u proceni pa vrati orman iza kreveta a vrata će da zazidamo pa će da napravimo nova na nosećem zidu...
To je priroda tako udesila i mi tu ne smemo da se mešamo, sem da pomeramo nameštaj.
Naravno, to funkcioniše jedino ako snajka i svekrva imaju isti izopačen smisao za raspored stvari.

Ovo zadnje se obično retko dešava...:lol:

Ma kakva snajka i svkrva, sve to sterat u ku-rac. Zna se ko je gazda u kuci, ko nece neka putuje.

A svekrva moze doci jednom u dve nedelje na kafu i to je to.

Bozhe svasta, pa ovo nije tipichna situacija. Odakle postavljacu teme ideja da je ovaj sklop okolnosti cesta situacija? I zasto je predpostavljeno da bi muskarci trebalo da budu zasticeni od svog sopstvenog izbora?:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back