gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
nesto danas sa krstaricom nije u redu...treba mi pola sata da se otvori stranica...jeli i kod vas tako
he, he , he... Možda imaš "goste"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto danas sa krstaricom nije u redu...treba mi pola sata da se otvori stranica...jeli i kod vas tako

he, he , he... Možda imaš "goste"...
Па ако иде на оне Азија XXX ту јој нема помоћи.
Јок. Није битно чији је, битно је да је - големMa jok bre, ona voli švapske, sto posto.
Esen majne šajzen, i te fore.
Опет смо подценили себе, па она долази на овај форум због нас из Србије.
Treba pod hitno smeniti Jeremica,
decko ne da nije diplomata nego ne zna elementarno ponasanje i komunikaciju.
Znaci, pravi nepotrebno gluposti stetne za drzavu Srbiju.

nisam primjetila da se Hrvati oko toga uzbuduju...
a ja najmanje...nego zanimalo me kako Srbija uvijek ponovo uspijeva da si zabije autogol...i da to biva od vecine uvijek ponovo podrzavano
i uopce nije zlonamjerno, dapace , proradi ponekad jugoslovenstvo..![]()
Kod tebe ??? NEma sanse
![]()
....čak im i onaj poglavica Buđman bio general u Titovoj armiji

То и Фрањо Туђман говорио па га појео рак.samo banana država bi dozvolila vuku jeremiću govor pred ovim auditorijem. ima razno razne novine nek daje intervjue kakve god želi. ima sava centar u BG nek organizira neki svjetski samit pa nek govori šta mu drago. u hrvatskoj!!! ne hvala![]()
samo banana država bi dozvolila vuku jeremiću govor pred ovim auditorijem. ima razno razne novine nek daje intervjue kakve god želi. ima sava centar u BG nek organizira neki svjetski samit pa nek govori šta mu drago. u hrvatskoj!!! ne hvala![]()

samo banana država bi dozvolila vuku jeremiću govor pred ovim auditorijem. ima razno razne novine nek daje intervjue kakve god želi. ima sava centar u BG nek organizira neki svjetski samit pa nek govori šta mu drago. u hrvatskoj!!! ne hvala![]()
al neda vuku laprdat šta ga je volja![]()
posebno Hrvati i Shiptari.Ali samo po obliku!![]()
Ali samo po obliku!![]()
Kvarner vrat,
,, Imotski shupak
a Zadar qita

kako zmaj u dva dijela
meni više liči na zmaja koji leti
Istra je glava,Kvarner vrat,
Gorski kotar tjelo,
Slavonija i Zagorje krilo,
Dalmacija rep
,, Imotski shupak
a Zadar qita