Jeremić uvrijeđen

Slavonija,
ne zamenjuj teze

Uopste nije rec o nikakvoj casti nego mu je uskraceno (da ne kazem zabranjeno) da govori na otvaranju
kao sto sam prenela iz clanka sa tvog linka

Dakle, on NE MOZE za govornicu zbog svojih izjava o etn. ciscenju koje je Hr. sprovela.

ocito ti zamjenjujes nesto...
on nemoze za govornicu na otvaranju.., ali moze sutra...
a to nece...mislim, njegov izbor, odnosno vas koji takav postupak opravdavate, a kasnije sveopca kuknjava, nitko nas ne razumije, nitko nas ne slusa, svi su protiv nas itd.
to nije diplomacija....ona bi trebala biti u interesu dzave a ne osobne uvrijedenosti...

a to nece...mislim, njegov izbor, odnosno vas koji takav postupak opravdavate, a kasnije sveopca kuknjava, nitko nas ne razumije, nitko nas ne slusa, svi su protiv nas itd.
to nije diplomacija....ona bi trebala biti u interesu dzave a ne osobne uvrijedenosti...

Dakle NE...........................PRORED.......................MOŽE---------------
tako se piše - ne može!

Pametno, što neće. Jasno je čoveku, ono što meni nije, sa bandoglavima se ne vredi nastavljati ....

Još od 1918 i vašeg teroriste Gavre koji ubiše našeg Ferdinanada ! Pa slijedi okupacija Slovenije , Hrvatske , BiH,Makedonije , Crne Gore , Vojvodine i Kosova od 1918 godine stvaranjem Srboslavije !Gadite nam se "BRE" smradovi i zato vas mrzimo , sada i slijedećih 100 godina . Kada ćete shvatiti da se NEPOŽELJNI u LIJEPJ NAŠOJ ??? Što prije to shvatite , bolje za vas !PS Smrt Južnoslavenskoj Misli i ujedinjenju !Meni i mojoj djeci Srbija i Srbadija NETREBAJU niti želim ikad doč tamo . Tolko od " komšija " !
Srbadijo , koji se ***** lepite na nas ???? | LeMer | 9.7.2009 16:29:27
Ево како коментира један просечни Хрват.

Нек' се добро замисле сви они који човека гледају као појединца !!!!!!

Ti kazes da je uvredjen jer mu nije odata cast da govori na otvaranju.
A ja ti kazem-nije rec da mu nije odata cast vec mu je ZABRANJENO da govori na otvaranju.

Vidis sad jasnije ko zamenjuje?!

A drugo, pitam ja sada tebe-zasto Jeremic ne mozda da govori na otvaranju?

Ti kazes da je uvredjen jer mu nije odata cast da govori na otvaranju.
A ja ti kazem-nije rec da mu nije odata cast vec mu je ZABRANJENO da govori na otvaranju.

Vidis sad jasnije ko zamenjuje?!

A drugo, pitam ja sada tebe-zasto Jeremic ne mozda da govori na otvaranju?

zato sto nije u rangu onih koji govore na otvaranju...da je dosao Cvetkovic, on bi govori na otvaranju...
diplomatski protokol...

Колико год жута власт била смешна и западна, толико овим Јеремијиним симболичним и маркетиншким гестовима долази до изражаја да Срби, и у данашњем банана облику, мисле да земља облика кифле, са веверицом као платежним средством, има накрадну и болесну нарав и више материјалних добара него што заслужује.

Аааааааааааа.......... па да ли си ти нормалан......... и да ли ти знаш да човек
може и од смеха да умре......._:hahaha::hahaha::hahaha:

''Tako je odlučilo Ministarstvo vanjskih poslova Hrvatske, u kojem smatraju da govor srbijanskog ministra Jeremića, zbog ranga dužnosnika koji govore na otvaranju Summita, ne bi bio primjeren. Jeremić ne može večeras za govornicu i jer je u svojim izjavama optužio Hrvatsku za etničko čišćenje.''

Jeremic je u pravu,
a ovakav postupak Hrvatske govori o njenoj 'demokraciji'.

Ахаха... пази, пази шта покушавају "западни сусједи" - изгледа они мисле да ће да им прође ДА НИЈЕ БИЛО ЕТНИЧКОГ ЧИШЋЕЊА СВЕГА 250 000 СРБА ИЗ РСК ... е цареви су стварно - ничега се ти људи не стиде...:cool:

Ето, видиш како си ти паметна, као да си Шокица... па Јеремић је управо
лепо и прихватио то "МОЖЕ СУТРА"... тј. МАЛО СУТРА...:per:

Back