- Poruka
- 17.686
"Hamo, vid' mu glave, mashallah..."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš hrvoje, moji postovi su obrisani, a ovaj tvoj gdje spominješ neke nepostojeće prostore je ostao.
To dovoljno govori o raspoloženju moderatora i o tome da imaš na Krstarici nepoštenu prednost.
A ti ako odlučiš doći u Hrvatsku i u našu Dalmaciju, slobodno dođi.
Ako si bez zlih namjera neće ti niko ništa. Ali ako bi i pomislio da otuđiš makar jedan kamen sa svete Hrvatske Zemlje, niti Bog ti neće pomoći!![]()
"Hrvati, molim vas dajte mi da pricam, mooolim vas... ali kad vas molim... "![]()
![]()
Mozete samo da ga mrzite, a sto vise se bunite i pokusavate da ga opanjkate , on je nama sve miliji i drazi![]()
Što je više kleveta i laži, Jeremija nam je miliji i draži!![]()
Što je više kleveta i laži, Jeremija nam je miliji i draži!![]()
Nije ni cudo sto te brisu,uvijek,ali uvijek si "fin" i dobar u pocetku,a onda se predstavis u pravom svijetlu(lupas gluposti obicno),a uostalom ti si na Srpskom forumu,pa naravno da nemas tu prednost kao u NDH!
E da: HRVATSKA ZEMLJA GENOCIDA!!!!!!!!!!!
To što ti misliš da lupam gluposti smatram komplimentom, jer niti ne očekujem da tvoj mozgić shvati moje postove.
A što se ove tvoje izjave u vezi Hrvatske tiče - za tebe svakako!![]()
To što ti misliš da lupam gluposti smatram komplimentom, jer niti ne očekujem da tvoj mozgić shvati moje postove.
A što se ove tvoje izjave u vezi Hrvatske tiče - za tebe svakako!![]()