Jeremić uvrijeđen

Vidiš hrvoje, moji postovi su obrisani, a ovaj tvoj gdje spominješ neke nepostojeće prostore je ostao.
To dovoljno govori o raspoloženju moderatora i o tome da imaš na Krstarici nepoštenu prednost.
A ti ako odlučiš doći u Hrvatsku i u našu Dalmaciju, slobodno dođi.
Ako si bez zlih namjera neće ti niko ništa. Ali ako bi i pomislio da otuđiš makar jedan kamen sa svete Hrvatske Zemlje, niti Bog ti neće pomoći! :bye:

Bas sam se pitao gdje si,sta bi sa tobom.Opet kukas na mod.,ma obrisace i mene Milunka ako treba....
Obrisala mi post o tome gdje je bila granica sa Italijom,pa ne smijem sad da ti pricam,ali ima tamo jos carinska kucica,znas ti.....
A ovo sveta zemlja....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:

"Hrvati, molim vas dajte mi da pricam, mooolim vas... ali kad vas molim... " :(

jeremicmain.jpg

Можда понављам нечије мишљење јер нисам све читао али су ми смијешни ови што се ваде на поштовање протокола због "ранга" учесника. И Карл Билт је министар иностраних послова, значи, исти у рангу као Јеремић, овај замјеник америчког државног секретара је нижи ранг од Јеремића.
Иначе, Јеремићиу нису забранили да говори на отварању Хрвати него Американци зато што се не устручава да их прозива за њихове глупости и дрскост. Такође, слање Јеремића умјесто Цветковића је јасан сигнал да оно што се причало за његово одсуство из Београда у ближој прошлости и није баш истинито.

Nije ni cudo sto te brisu,uvijek,ali uvijek si "fin" i dobar u pocetku,a onda se predstavis u pravom svijetlu(lupas gluposti obicno),a uostalom ti si na Srpskom forumu,pa naravno da nemas tu prednost kao u NDH!

E da: HRVATSKA ZEMLJA GENOCIDA!!!!!!!!!!!

To što ti misliš da lupam gluposti smatram komplimentom, jer niti ne očekujem da tvoj mozgić shvati moje postove. :D
A što se ove tvoje izjave u vezi Hrvatske tiče - za tebe svakako! :ok:

Back