Јеремић у УН заказао расправу о раду међународних трибунала

Dakle, katastrofa na sta ovde pojedini ejakuliraju.

Do aprila ce i svaki Srbin da zaboravi na ovu odluku haskog suda.

Organizovace se rasprava i birokratsko qenjanje o haskom tribunalu bez ikakvih mogucih odluka. Vec bas to - najobicnije qenjanje.

Hag ionako zavrsava sa svojim postojanjem i funkcijom, s obzirom da su svi procesi pri kraju, te nema potrebe da ga iko zatvara.

Ali ce zato mnogi neumni Srbi da svrse na Jeremicev patriotizam i borbu protiv celog sveta sto cemu u pauzi izmedju tviterasenje, sopinga i pijancenja po Njujorku doneti politicke poene kada se bude vratio u zemlju.

Dakle, katastrofa na sta ovde pojedini ejakuliraju.

Do aprila ce i svaki Srbin da zaboravi na ovu odluku haskog suda.

Organizovace se rasprava i birokratsko qenjanje o haskom tribunalu bez ikakvih mogucih odluka. Vec bas to - najobicnije qenjanje.

Hag ionako zavrsava sa svojim postojanjem i funkcijom, s obzirom da su svi procesi pri kraju, te nema potrebe da ga iko zatvara.

Ali ce zato mnogi neumni Srbi da svrse na Jeremicev patriotizam i borbu protiv celog sveta sto cemu u pauzi izmedju tviterasenje, sopinga i pijancenja po Njujorku doneti politicke poene kada se bude vratio u zemlju.

Mogu da se slozim sa ovom poslednjom recenicom.
Ali, principijelno se ne slazem sa omalovazavanjem bilo kakvog pokusaja da se nesto rasvetli. Naravno da niko ne ocekuje nista spektakularno a najmanje bilo kakve promene ove presude.
Ovde se radi o necem sasvim drugom. Ovo je, makar i jako mala, neka sansa da se o politickom sudu u Hagu cuje i na najvisem mestu-UN. Odlican slagvort nije nasa kuknjava kako je sud antisrpski, vec ono sto pise u obrazlozenjima sudija koji su izuzeli svoje glasove od ove smehotresne presude. Reci ces, sta mi sad imamo od toga? Ja mislim da imamo jer se polako skida nametnuta slika o dobrim i zlim momcima na Balkanu i izlazi na videlo da je u sve to direktno ili indirektno bio umesan jos neko mnogo vazniji.
Ako bismo isli linijom, sve je to gotovo i sada besmisleno, upadamo u opasnost da ostanemo crna rupa u ocima sveta.

Вук Јеремић у УН заказао расправу о раду међународних трибунала >>> http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/1213716/Jeremić+zakazao+debatu+o+Hagu.html

Браво Јеремићу!

vuk-jeremi%C4%873.jpg

mogao je i šutat. sad je zagarantiro srbima haga maksimalne kazne

mogao je i šutat. sad je zagarantiro srbima haga maksimalne kazne

Bravo! Ti si najbolji dokaz da je sud politicki jer, kako drugacije protumaciti ovo sto si napisao.
Znas sta je vas problem? To sto znate kako i zasto je presudjivanje u Hagu takvo kako je a opet se radujete i slavite kao da je stvarno neko pravno ustanovio kako ste vi nevinasca. To se zove savest (za onog ko je ima) a onima koji je nemaju svevisnji stalno daje na znanje da su zgresili pa onda i oni ne mogu mirno spavati. E, onda dodju na srpski forum i pisu ovako kako ti pises.

Bravo! Ti si najbolji dokaz da je sud politicki jer, kako drugacije protumaciti ovo sto si napisao.
Znas sta je vas problem? To sto znate kako i zasto je presudjivanje u Hagu takvo kako je a opet se radujete i slavite kao da je stvarno neko pravno ustanovio kako ste vi nevinasca. To se zove savest (za onog ko je ima) a onima koji je nemaju svevisnji stalno daje na znanje da su zgresili pa onda i oni ne mogu mirno spavati. E, onda dodju na srpski forum i pisu ovako kako ti pises.

ma njih su već kaznili kroz kazne drugim haškim osuđenicima. sad je samo pitanje dali će dobit 35 ili 40

SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA

Vuk Jeremić sad može da zakaže i vanzemaljski skup...odluka je doneta, a on i njegova ekipa su se pobrinuli da haški tribunal dobije sve srpske generale...njegova ekipa se grlila sa Josipovićem koji sad kaže da je odluka žalbenog veća pravedna itd...ova kvazi borba za naše interese je u najmanju ruku smešna, ali po mom mišljenju čak strašna...i neko je gore napisao BRAVO JEREMIĆU...tako nam i treba, a ja kažem bravo Gotovina i Markač...mislim da sam ovom izjavom manje uvredio žrtve pogroma od našeg nam diplomate...

Inače, diplomate u Srbiji jedino što su uradili je da ODU IZ SRBIJE I SVOJU DECU IZVEDU ODAVDE...i uživaju na račun nas koji smo ostali..

Kad moja deca odrastu verujem da će ih biti sramota što pripadaju ovom narodu, a na žalost ja neću imati argumente iz novije istorije da im objasnim da to tako ne treba...kad saberš i oduzmeš jedino što nam je ostalo posle svih ovih dešavanja je da se STIDIMO SEBE SAMIH i da ako ikako možemo bar u daljem životu pokušamo da umanjimo štetu koju smo naneli našim potomcima a Boga mi i precima...

SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA

Ti si ili lud ili velika neznalica.
da sam na početku jasan - osuđujem sve zločine i nečasne radnje, koje su na svim stranama učinili pojedinci. To treba suditi i pošteno kazniti.

Ali da li ima naroda na kugli zemaljskoj, koji nebi podržao svoje sunarodnike, koji su bili izloženi opasnosti.
Sve što je Srbija i srpski narod u drugim Republikama htio jeste, da ostanu zajedno u istoj državi i ništa više.
Pa to je normalno i logično. To bi svak napravio jer je to moralna dužnost svakoga naroda.
Sramota bi bila da to nije podržao i zar je to za osudu!?

Back