SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA
Vuk Jeremić sad može da zakaže i vanzemaljski skup...odluka je doneta, a on i njegova ekipa su se pobrinuli da haški tribunal dobije sve srpske generale...njegova ekipa se grlila sa Josipovićem koji sad kaže da je odluka žalbenog veća pravedna itd...ova kvazi borba za naše interese je u najmanju ruku smešna, ali po mom mišljenju čak strašna...i neko je gore napisao BRAVO JEREMIĆU...tako nam i treba, a ja kažem bravo Gotovina i Markač...mislim da sam ovom izjavom manje uvredio žrtve pogroma od našeg nam diplomate...
Inače, diplomate u Srbiji jedino što su uradili je da ODU IZ SRBIJE I SVOJU DECU IZVEDU ODAVDE...i uživaju na račun nas koji smo ostali..
Kad moja deca odrastu verujem da će ih biti sramota što pripadaju ovom narodu, a na žalost ja neću imati argumente iz novije istorije da im objasnim da to tako ne treba...kad saberš i oduzmeš jedino što nam je ostalo posle svih ovih dešavanja je da se STIDIMO SEBE SAMIH i da ako ikako možemo bar u daljem životu pokušamo da umanjimo štetu koju smo naneli našim potomcima a Boga mi i precima...
SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTASRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA