Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Jeremić: Mi od Kosova ne bi trebalo da odustanemo dok god postojimo kao država
VESTI Autor:N1 Beograd18. avg 2022 11:11N1
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je za N1 povodom dijaloga Beograda i Prištine u Briselu da "mi od Kosova i Metohije u identitetskom, kulturnom, teritorijalnom i bezbednosnom smislu ne bi trebalo nikada da odustanemo - dok god postojimo kao država".
„Ne delim mišljenje da je ovaj sastanak (Vučića i Kurtija) sastanak svih sastanaka. Pre će biti da je jedan u nizu. Imali smo ovakve situacije i ranije. Imao sam razgovore sa visokim međunarodnim predstavnicima u prethodnih nekoliko dana, i njihovo mišljenje je da ne može doći do neke eskalacije. Naravno, nikada ne treba reči ‘nikad’ i vrlo je važno biti na oprezu s tim u vezi“, rekao je Jeremić.
link za moderaciju da proveri web dizajn i html kod
https://rs.n1info.com/vesti/jeremic...o-da-odustanemo-dok-god-postojimo-kao-drzava/
Dakle, svedoci smo da Vucic opet zavlaci narodnu masu Kosovskim epovima a tamo sve potpisuje i sve moze, dok sistem kod kuce formira za navijace crtica pajsere u brigade da prodavaju drogu, prave cevape i tuku ljude pre i posle prajda za LGBT. A sve u svrhu licnog bogacenja Izabranih a kako to kaze Ana Brnabic "zasluznih clanova", i redovnog sprovodjenja strahovlade i maltretiranja protivnika, ukljucujuci Komunalnu policiju dok se izivljava nad babama na Kalenicu.
Za to vreme srpski nacionalisti se aktivno iseljavaju na zapad umesto u Rusiju i Kinu gde uplacuju porez direktno za NATO saveznice. Mogao sam da kazem vec sada beze od buduce mobilizacije kad se ne krene na Kosovo cim Ruje stignu u Deltu Dunava, ali o tome ce da diskutujemo posle debakla u Ukrajini.
Pojedinci se takodje godinama spremaju za subverzivne aktivnosti i sirenje panike odlascima u Dubrovnik u NDH na specijalnu obuku propagande antisrpstva, sto je blagovremeno otkriveno i bice pomno praceno, a onda ti isti pojedinci glume tixe reinkarnacije Dragana Nikolica na forumu
Upozoreni ste, nemoj posle da bude niste znali