Gde_se_andjeli_igraju...
Domaćin
- Poruka
- 3.391
Ako je nema tek onda je stara...moja nece stariti, nedam !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GREH JE MRZETI ONOGA KOGA SI VOLEO[/I][/I]ja 5. razred, on 6. sve je počelo kao zezanje, a onda je polako postajalo više, i više i mnogo više... nikada nismo bili zajedno... a tada bih 3god života dala da budemo zajedno...volela sam ga mnogo, možda čak i previše... više puta smo se svađali, mirili... a kao je i on bio zaljubljen u mene... možda mu je samo bilo previše važno šta će drugovi da misle... tada smo bili klinci, verovatno smo to i sad, vreme je prolazilo a ja sam ga i dalje volela, sve više i više... a mnogo je loše kad jedna osoba voli više od one druge, mnogo se pati...verujte mi, znam. previše se toga izmedju nas desilo da bih mogla lako da ga zaboravim. sve je trajalo 2,5god onda sam upoznala svog sadašnjeg dečka, i jedva sam ga prebolela. nisam htela da budem sa drugim dok on definitivno ne postane prošlost. mom dečku je trebalo 3 meseca da me smuva, ali ga sad stvarno volim, a onaj je samo priča iz prošlosti...
ipak, u zadnje vreme ga često srećem i iako stvarno ništa ne osećam prema njemu uvek me nešto preseče u stomaku, i zapitam se zašto sam toliko patila zbog njega, zašto sam dozvolila da patim... plašim se da ga ne zavolim opet. stvarno ne osećam ništa prema njemu, volim svog dečka ali ipak...nikom to nisam priznala ali njemu pripada mali deo mog srca, tu mu je mesto i uvek će biti...to ne znači da bih bila sad sa njim, iako kažu da se on kaje i da bi bio sa mnom. JA VOLIM SVOG DEČKA ali davno sam to rekla i stojim iza toga, nikad nikog neću voleti kao što sam njega, ni za koga neću biti spremna da učinim ono što bih tada učinila za njega, on je moja prva ljubav, nešto što se ne zaboravlja. značio mi je mnogo, u jednom trenutku mi je bio sve, zbog njega sam jela, spavala, učila, išla u školu, zbog njega sam živela. I SAD KAŽEM NE TREBA NIKOGA VOLETI TOLIKO; UVEK NA KRAJU MNOGO BOLI. pre par dana me je jedna osoba pitala za njega i svega sam se setila, svih trenutaka provedenih s njim, svega što sam osećala...mnogo puta su me razočarali neki njegovi postupci, povredile su me njegove reči, ali sve sam mu opraštala, ne mogu da ga mrzim, GREH JE MRZETI ONOG KOGA SI VOLEO. sada se trudim da nemam kontakta s njim, da ga ne srećem da ga ne pominjem, plašim se...ne želim da opet patim, da opet budem povređena. sumnjam da bih mogla opet da ga volim kao pre, ali bolje sprečiti nego lečiti... ovako mi je lepo...imam dečka koji me obožava, sve bi dao za mene, a i on meni mnogo znači...[/I]